Ποδόσφαιρο

Κέλεχερ για ματς με Ελλάδα: «Τον Οκτώβριο θα είμαστε πιο έτοιμοι – Δύσκολο να εφαρμόσουμε τις ιδέες του προπονητή»

Ο γκολκίπερ της εθνικής Ιρλανδίας, Καοϊμίν Κέλεχερ, παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είναι 100% έτοιμη για το αποψινό ματς (21.45) με την Ελλάδα για το Nations League, αφού χρειάζεται χρόνος για να αφομοιώσουν οι συμπαίκτες του, τα πλάνα του Χέιμιρ Χάλμγκρισον.

Η Ιρλανδία βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Ισλανδό τεχνικό τον περασμένο Ιούλιο.

Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας της χώρας, αλλά και της Λίβερπουλ, Καοϊμίν Κέλεχερ παραδέχθηκε πως απαιτείται χρόνος προκειμένου να γίνει αντιληπτή η προπονητική φιλοσοφία του Χάλμγκρισον.

«Ελπίζω πως τον Οκτώβριο θα είμαι είμαστε λίγο περισσότερο προετοιμασμένοι και θα έχουμε κατανοήσει καλύτερα τι θέλει από εμάς ο προπονητής. Πάντα γίνονται αλλαγές όταν έρχεται ένας νέος προπονητής.

Έχει φέρει κάποιες νέες ιδέες, όμως είμαι πολύ στενά τα χρονικά περιθώρια. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και θα πρέπει να βασιστούμε στο τι κάναμε στα προηγούμενα ματς.


«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς τους παίκτες να προσαρμοστούμε. Είναι πολύ δύσκολο για προπονητές εθνικών ομάδων να έρθουν για να εφαρμόσουν το στιλ τους. Είναι δύσκολο ακόμη και σε μια ομάδα που δουλεύεις καθημερινά», τόνισε αρχικά ο 25χρονος τερματοφύλακας, προσθέτοντας:

«Βρίσκεται εδώ λίγες μέρες. Συγκεντρωθήκαμε στην αποστολή και πρέπει να παίξουμε ένα ματς. Είναι δύσκολο να εφαρμόσουμε τις ιδέες του. Έχουμε συναντήσεις κάθε μέρα και δουλεύουμε σκληρά. Θέλει να περάσει το μήνυμα του. Θέλουμε να μάθουμε, αλλά θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι τον Οκτώβριο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button