Ποδόσφαιρο

Κάτσε: «Αν δεν μέναμε με δέκα θα κερδίζαμε σήμερα, είμαστε μεγάλη ομάδα με χαρακτήρα!»

Ο Έργκους Κάτσε μίλησε για την σημερινή εμφάνιση του Άρη στο Περιστέρι αλλά και για το δικό του πρώτο προσωπικό “τέρμα”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεσοεπιθετικού στην κάμερα της Novasports:

Για τον αγώνα σχολίασε:

Η αλήθεια είναι ότι μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς ο Ατρόμητος να έχει απειλήσει ιδιαίτερα. Σε μία φάση μείναμε με δέκα παίκτες και δεχτήκαμε και το γκολ με πέναλτι ενώ μετά το 2-0 ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Δείξαμε χαρακτήρα μέχρι το τέλος και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες γιατί όλοι ξέρετε πόδο δύσκολο ήταν το παιχνίδι ενώ ήμασταν με 10 και με το 2-0.

Που κρίθηκε το σημερινό ματς;

Στις λεπτομέρειες, πιστεύω πως αν δεν γινόταν το πέναλτι και δεν μέναμε με δέκα παίκτες, θα φεύγαμε νικητές σήμερα. Ο Ατρόμητος δεν μας απείλησε, δεν έκανε καμία φάση.

Στο 2-0 σκέφτηκες πως το ματς τελείωσε;

Όχι, έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, πολλούς παίκτες, δείξαμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και γι’ αυτό τα καταφέραμε. Δεν ήταν μόνο ένας παίκτης, αλλά και οι δέκα που ήμασταν μέσα δώσαμε το 100% και γι’ αυτό βάλαμε και τα δύο γκολ.

Για τον αν βοηθάει η ψυχολογία της ομάδας για το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ:

Σίγουρα παίζει ρόλο η ψυχολογία μας που είναι ανεβασμένη, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν χάσαμε, από 2-0 και με 10 παίκτες καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αυτό λέει πολλά. Είμαστε μεγάλη ομάδα και δείξαμε χαρακτήρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button