Ποδόσφαιρο

Κάσσος: “Θέλουμε να έχουμε την μπάλα μονίμως, πρέπει να… πνίγουμε τον αντίπαλο”

Ο Πασχάλης Κάσσος, γνωστοποίησε το δικό του πρώτο «ταμείο» από την μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας στα Τρία-Πέντε Πηγάδια Νάουσας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως σύντομα η προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από τους «κιτρινόμαυρους», θα αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο:

«Δουλεύουμε πολύ καλά, βρίσκουμε σιγά-σιγά τα πατήματά μας. Δώσαμε και το πρώτο μας φιλικό, το οποίο δεν ήρθε όπως το θέλαμε, καθώς δεχθήκαμε πρώτοι γκολ. Ωστόσο, βγάλαμε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας».

Ποια είναι τα καινούργια στοιχεία που έβγαλε η ομάδα στο φιλικό με την Βέροια και σε ικανοποίησαν;

«Θέλουμε να έχουμε την μπάλα μονίμως. Στο φιλικό είχαμε την κατοχή. Όπου χανόταν η μπάλα θέλαμε να πρεσάρουμε τον αντίπαλο και σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Απλά πρέπει να αποφεύγουμε τις αντεπιθέσεις. Αυτό μας στοίχισε στο συγκεκριμένο ματς».

Θεωρείς ότι θέλει ακόμα χρόνο η ομάδα για να «δέσει» σαν σύνολο;

«Σίγουρα, γιατί ήρθαμε αρκετοί νέοι παίκτες. Θέλουμε τον χρόνο μας. Και πέρυσι με τον κ. Σπανό, στον Απόλλωνα, κάπως έτσι έγινε και μέσα σε ένα μήνα πετύχαμε την χημεία που ζητούσαμε και ψάχνουμε και τώρα».

Πόσο σε βοηθάει που γνωρίζεις τον Δημήτρη Σπανό;

«Πολύ, ξέρω τι θέλει από μένα στο γήπεδο. Η περσινή μας συνεργασία ήταν άψογη».

Ποιο θα είναι φέτος το κύριο αγωνιστικό γνώρισμα του Άρη;

«Πρέπει να… πνίγουμε τον αντίπαλο! Απλά, θέλουμε χρόνο να τα… βρούμε μεταξύ μας, γιατί σε κλειστούς χώρους, απέναντι σε καλά οργανωμένες άμυνες, είναι απαραίτητοι οι αυτοματισμοί. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε και θεωρώ ότι σύντομα θα βελτιωθούμε σημαντικά. Όπως λέει και ο κ. Μυροφορίδης, πρώτα πρέπει να γίνουμε ομάδα μέσα στα αποδυτήρια και μετά ομάδα στο γήπεδο. Πάμε πολύ καλά πάντως σε αυτό τον τομέα».

Πως είδες την παρουσία του κόσμου στο φιλικό;

«Από την παρουσία του κόσμου στο καταλαβαίνεις ότι είσαι σε μία μεγάλη ομάδα. Μου αρέσει όταν υπάρχει πίεση, έχεις κίνητρο και δεν παρατάς καμία φάση, ενώ δίνεις συνεχώς τον καλύτερό σου εαυτό».

Τι χρειάζεται να δείξει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα;

«Κακά τα ψέματα, η Φούτμπολ Λιγκ θέλει πολλή δύναμη, διότι υπάρχουν και γήπεδα, που δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αν δεν πηγαίνεις με πάθος και αποφασισμένος σε κάθε ματς, δεν θα κερδίζεις. Έχουμε όλα τα εχέγγυα να αφομοιώσουμε το στιλ παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής μας και μόλις το πετύχουμε θα είναι όλα πιο εύκολα για εμάς. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και μεγάλη όρεξη για σκληρή δουλειά».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα, αποτελεί μεγάλη πρόκληση τόσο για μένα, όσο και για κάθε ποδοσφαιριστή. Μακάρι να τα καταφέρουμε μέσα από την ομαδική δουλειά και να πετύχουμε τον στόχο. Τίποτα, όμως, δεν είναι εύκολο. Θέλω να παίξω με τον Άρη στη Σούπερ Λίγκα. Γι αυτό και είμαστε εδώ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button