Κάρικ: «Ο Μαγκουάιρ θα μείνει με νέο συμβόλαιο»
Ο Χάρι Μαγκουάιρ θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής της, Μάικλ Κάρικ.
Οι κόκκινοι διάβολοι αποφάσισαν το περασμένο καλοκαίρι να κρατήσουν τελικά στο «Ολντ Τράφορντ» τον Άγγλο διεθνή στόπερ και να μην τον παραχωρήσουν, παρά τα αντίθετα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι στη «μαύρη» λίστα της διοίκησης.
Μάλιστα, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Daily Express», το νέο αφεντικό στο Τζέιμς Ράτκλιφ, είχε συναντηθεί με τον 32χρονο διεθνή στόπερ και συμφώνησαν στην παραμονή του στην ομάδα και τη φετινή σεζόν, ενώ συζήτησαν και την πιθανή διετή επέκταση του συμβολαίου του, έως το καλοκαίρι του 2028, καθώς στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος.
Σύμφωνα με τον Κάρικ η Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να τον κρατήσει στην ομάδα: «Ο Χάρι είναι σημαντικός για την ομάδα. Είναι ηγέτης τόσο στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια». Και ο ίδιος ο Μαγκουάιρ θέλει να μείνει στη Γιουνάιτεντ και μάλιστα είναι έτοιμος να αποδεχθεί σημαντική μείωση στις αποδοχές του, που είναι τώρα στις 220 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. Ο Άγγλος στόπερ αποκτήθηκε από τη Λέστερ, έναντι 75 εκατ. ευρώ το 2019.




