Ποδόσφαιρο

Κάκιστος Άρης, νέα αποτυχία (0-0) κόντρα στη Λαμία…

Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο ματς πρωταθλήματος

Μια από τα ίδια… Ο Άρης πάλι δεν σκόραρε και “γκέλαρε” ξανά. Ηρθε ισόπαλος (0-0) με την Λαμία, την οποία δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στο ματς του πρωταθλήματος.

Στα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού, η Λαμία εμφάνισε την πρώτη φάση του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Τιρόνε, όμως ο Σιαμπάνης κατάφερε να αποκρούσει. Ο Άρης απάντησε μόλις στο 12ο λεπτό, με τον Λούμορ και τον Γκάμα εντός της περιοχής, με την μπάλα όμως να αποκρούεται από τον Σαράνοφ. Από την αρχή φαίνεται πως ο Άρης δημιουργεί προϋποθέσεις για τελικές προσπάθειες, χωρίς να έχει σημαντικό αποτέλεσμα. Στο 26ο λεπτό δόθηκε η πρώτη κίτρινη κάρτα του αγώνα, πάνω στον Σαραμαντά της Λαμίας.

Ο Ιτούρμπε ήρθε στην αντεπίθεση στο 29ο λεπτό, με την μπάλα να περνάει για λίγο άουτ. Πρόκειται για την πρώτη υποσχόμενη ευκαιρία για τον Άρη. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ιτούρμπε καλείται να εκτελέσει φάουλ από πολύ καλή θέση, αλλά και πάλι η μπάλα βγαίνει για λίγο άουτ. Οι κιτρινόμαυροι φαίνεται να έχουν ανεβάσει την απόδοση τους προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, γίνονται πιο επιθετικοί, έχοντας πρόβλημα στις τελικές προσπάθειες, στις οποίες χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Η κατοχή είναι, μέχρι τώρα, σε μεγάλη πλειοψηφία της, υπέρ του Άρη (68-32), ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έχει επιχειρήσει 6 τελικές, ενώ η Λαμία 4. Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και ο Άκης Μάντζιος αλλάζει τον Χουάν Ιτούρμπε με τον Ματέο Γκαρσία. Οι Θεσσαλονικείς ξεκινούν το ημίχρονο πιέζοντας ψηλά, για να διακόψουν την ροή των αντιπάλων τους. Στο 56ο λεπτό ο Άκης Μάντζιος ανανεώνει την μεσοεπιθετική του γραμμή, αντικαθιστώντας τον Μάνο με τον Καμαρά και τον Εντιαγέ με τον Μπερτόλιο. Τρία λεπτά αργότερα εμφανίστηκε η πρώτη κίτρινη κάρτα κατά του Άρη, εκ μέρους του Φαμπιάνο.

Ο Άρης φαίνεται να δημιουργεί πολύ λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο, παρ’ όλο που ο Μάντζιος έπαιξε το τελευταίο του χαρτί. Φάουλ έγινε πάνω στον Λουμόρ στο 60ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε ο Φαμπιάνο από πολύ ευνοϊκή θέση, βγάζοντας το άουτ. Στο 68ο λεπτό προέκυψε περιστατικό που ξεσήκωσε όλο τον πάγκο του Άρη, σχετικά με επαφή μπάλας στο χέρι του Γκόλεμιτς, ύστερα από σουτ του Λουμόρ. Ο πάγκος ζητάει σύσσωμος πέναλτι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ματίγια θα μπει στο παιχνίδι στην θέση του Τζέκο. Στο 72ο λεπτό, ο Γκάνεα επιστρέφει στην θέση του.

Η Λαμία χρησιμοποιεί τις αλλαγές της στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η άμυνα του Άρη δεν τους επιτρέπει να φτάσουν εύκολα την περιοχή. Μία άσχημη στιγμή για την άμυνα του Άρη εντοπίστηκε στο 82’, όπου μετά από εκτέλεση φάουλ, η Λαμία ήταν πολύ κοντά στο να σκοράρει με τον Μπανγκουρά. Το δεύτερο ημίχρονο κυλάει πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους, κάνοντας μόνο μία τελική προσπάθεια μέχρι το 85ο λεπτό. Στο 86ο λεπτό εμφανίζεται ευκαιρία με κόρνερ για τον Άρη με εκτελεστή τον Μπρούνο Γκάμα, το οποίο καταλήγει σε ένα νέο κόρνερ αμέσως μετά.

Νεύρα κι ένταση μεταξύ των δύο πάγκων, με τον πρόεδρο της Λαμίας να δέχεται κίτρινη κάρτα, λόγω των επίμονων διαμαρτυριών. Η νευρικότητα είναι εμφανής, δεν υπάρχουν καθαρές συνεργασίες ή καθαρές φάσεις μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Σημαντικά κενά στην άμυνα του Άρη, επιτρέπει στους αντιπάλους να βρουν τους απαραίτητους χώρους για να πιέσουν τους Θεσσαλονικείς. Τρίτη κάρτα για την Λαμία και τον Ρόμανιτς στο 90 + 2. Τέλος της αναμέτρησης, με τον Άρη να μένει και πάλι στο 0-0, με δυσκολίες να βρει αποτελεσματικά τέρμα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button