Βόλεϊ

Ιωαννίδης και Κανέλλος στέφθηκαν νικητές στην Πλατεία Αριστοτέλους

Σε ένα συναρπαστικό τελικό γεμάτο ανατροπές, οι Παναγιώτης Ιωαννίδης και Ιάσων Κανέλλος επικράτησαν των Θοδωρή Παπαδημητρίου και Στέλιου Τζιουμάκα με 2-1 (21-18, 17-21, 15-12) στην κατάμεστη πλατεία Αριστοτέλους, κατακτώντας τον τίτλο στο 1ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ.

Πέρσι, ο Ιωαννίδης είχε μοιραστεί το χρυσό μετάλλιο με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου, ο οποίος φέτος βρέθηκε αντίπαλός τους στον τελικό.

Από την άλλη, ο Κανέλλος, νικητής του 2022 με συμπαίκτη τον Άγγελο Μανδηλάρη, πανηγύρισε φέτος τον τίτλο δίπλα στον Ιωαννίδη, κατακτώντας τον πρώτο του back to back τίτλο στη Θεσσαλονίκη.

Στο πρώτο σετ, οι Παπαδημητρίου/Τζιουμάκας ξεκίνησαν δυναμικά, φτάνοντας γρήγορα στο 6-2. Όμως, οι Ιωαννίδης/Κανέλλος απάντησαν με λύσσα, ισοφαρίζοντας στο 6-6 και προσπερνώντας στο 12-15 με μπλοκ του Ιωαννίδη. Η μάχη συνεχίστηκε μέχρι το 17-19, όπου ο Τζιουμάκας με δύο μπλοκ έδωσε προβάδισμα στους αντιπάλους του, οδηγώντας το σετ στο 21-18.

Στο δεύτερο σετ, οι Παπαδημητρίου/Τζιουμάκας φάνηκαν αποφασισμένοι για ανατροπή, χτίζοντας διαφορά 5 πόντων (12-5). Οι Ιωαννίδης/Κανέλλος δεν το έβαλαν κάτω και με επιμονή κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 15-15. Η ένταση κορυφώθηκε, με τους Παπαδημητρίου/Τζιουμάκα να προηγούνται 19-17, αλλά μπλοκ και άψογη επίθεση του Τζιουμάκα έφεραν το ισόπαλο 21-17, στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Εκεί, οι Ιωαννίδης/Κανέλλος μπήκαν δυναμικά, φτάνοντας στο 0-3. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες αντάλλαξαν λάθη και άψογες άμυνες, με το σκορ να πηγαίνει πόντο-πόντο. Τελικά, οι Ιωαννίδης/Κανέλλος, με άψογη συνεργασία και ψυχραιμία, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των αντιπάλων τους, κλείνοντας το σετ στο 15-12 και πανηγυρίζοντας την νίκη και τον τίτλο!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button