Ποδόσφαιρο

Ισόπαλο το Λαμία-Βέροια, εξασφάλισαν την παραμονή με Μπεχαράνο οι γηπεδούχοι

H ομάδα της Φθιώτιδας ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στη Βέροια στα μπαράζ ανόδου/παραμονής και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-1 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας πριν από μία εβδομάδα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία της επόμενης περιόδου.

Η Βέροια έκανε την προσπάθειά της, προηγήθηκε με το γκολ του Γιακουμάκη στο 27′, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα δεύτερη φορά, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της. Αντ’ αυτού ο Μπεχαράνο στο 78′ ισοφάρισε και “κλείδωσε” την παραμονή για τη Λαμία.

Ο Ντάνι Μπεχαράνο στο 78′ πέτυχε το πολύτιμο γκολ για τους γηπεδούχους, ένα γκολ το οποίο έκανε πιο απλά τα πράγματα για την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Σαραμαντάς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Οικονόμου δεν έδιωξε με επιτυχία, ο Παπαδόπουλος προσπάθησε εκ νέου να απομακρύνει με γροθιές. Ο Μπεχαράνο στη συνέχεια έπιασε το σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής και βρήκε δίχτυα.

Στα λεπτά που ακολούθησαν ολόκληρη η Βέροια βγήκε μπροστά αναζητώντας το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση. Η Λαμία αμυνόταν στο 1/3 του γηπέδου, δεν απειλήθηκε και στο τέλος ήταν εκείνη που πανηγύρισε την παραμονή της.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Μαρτίνεθ, Νταβίντ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης (46′ Σαραμαντάς), Τζανδάρης, Νούνιες (74′ Τάιρον), Μπεχαράνο (82′ Γκέντσογλου), Καραμάνος (74′ Μπανγκουρά), Μανούσος (90+6′ Αραμπούλι)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός (46′ Σκόνδρας), Δημόπουλος, Πεταυράκης, Μούργος (77′ Καπνίδης), Κάτσε, Γαβριηλίδης (77′ Οικονόμου), Φοφανά (65′ Κούατενγκ), Πασάς, Γιακουμάκης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button