Ποδόσφαιρο

Ιντζόγλου: «Κάνει τη διαφορά ο Γκάμα, ποιοτική ομάδα ο Άρης.»

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου πρώην παίκτης του Άρη, μίλησε για το παιχνίδι των κιτρινόμαυρων με την ΑΕΚ.

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε και αναφέρθηκε για και την προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ και την εικόνα του Άρη , ξεχωρίζοντας από την ομάδα των κιτρινόμαυρων τους Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης:

«Είμαστε ακόμη στην αναμονή στον Πιερικό, δυστυχώς. Ήρθαν τα πράγματα έτσι, αλλιώς τα περιμέναν τώρα που σκέφτονται να μας ανοίξουν υπάρχει διασπορά. Αλλά και η δική μας κατηγορία είναι επαγγελματική και εφόσον τηρηθούν τα πρωτόκολλα πρέπει να ξεκινήσουμε και εμείς. Το να βρεθεί λύση είναι το δύσκολο, εκεί θα έπρεπε να εστιάσουν για να ικανοποιηθούν όλοι, το να λέμε κλείνουν όλα είναι εύκολο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Τον Μάνο μόνο ως αντίπαλο τον ξέρω, από τον ΟΦΗ. Αλλιώς τα υπολογίζεις καμιά φορά και αλλιώς έρχονται. Είναι διαφορετικό να βασίζονται σε αυτόν και με τα γκολ του να βγάζει την ομάδα από την δύσκολη θέση και διαφορετικό να έρχεται από τον πάγκο. Οι επιθετικοί όταν δεν πετυχαίνουν γκολ αγχώνονται, αλλά έχει ικανότητα και είναι καλός παίκτης».

Για την εικόνα του Άρη σημείωσε: «Είναι πολύ βελτιωμένος και αμυντικά. Στο μεσοεπιθετικό το ξέραμε. Είναι πολύ ποιοτική ομάδα με πολλές επιλογές, εφόσον έδεσε πίσω, μπροστά με τους παίκτες που έχει κάνει την διαφορά».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ δήλωσε: «Η ΑΕΚ δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, το είδαμε και στο παιχνίδι Κυπέλλου. Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση, θα είναι διαφορετικό από το παιχνίδι που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Πιστεύω ο Άρης θα έχει πολλές ευκαιρίες, γιατί λογικά η ΑΕΚ θα είναι πιο επιθετική. Έχει καλούς μεσοεπιθετικούς και γρήγορους που μπορούν να εκμεταλλευτούν το ανοιχτό γήπεδο.

Ο Ματίγια θέλει να οργανώνει, γυρνάει πίσω και παίρνει την μπάλα, είναι σαν πλέιμέικερ, το μυαλό της ομάδας. Έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους μέσους, το ιδανικό θα ήταν ένας συνδυασμός του Ματίγια με έναν πιο αμυντικογενή, για να έχει οργανωτικό ρόλο. Ο Σάσα βρίσκεται πολύ συχνά στο γκολ, ο Μπερτόγλιο είναι καλός, αλλά ο Γκάμα κάνει την διαφορά. Ο Ματέο έχει δείξει τι παίκτης είναι. Δεν βρίσκονται όλοι πάντα σε καλή κατάσταση, νομίζω ότι χωρίς άγχος θα προστεθεί στους πονοκεφάλους της ΑΕΚ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button