Ποδόσφαιρο

Ιντέγε: “Του είπα να μείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ”- “Απέλυσα τον μάνατζερ μου”

Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Άρη, Μπράουν Ιντέγε, φιλοξενήθηκαν από το ειδησεογραφικό μέσο της πατρίδας του brila.net.

Εκεί ανέφερε χαρακτηριστικά για τον παλιό του φίλο Ιγκάλο… “Νομίζω ότι ο Ιγκάλο πρέπει να μείνει (στην Μάντσεστερ Γιουνάιντετ) και νομίζω ότι είναι χαρούμενος στην Αγγλία και μερικές φορές φτάνει σε ένα σημείο στην καριέρα του παίκτη που δεν σκέφτεται τα χρήματα”.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως: “Δεν ανησυχούσα για την μη κλήση μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 πραγματικά γιατί ήδη άκουσα τη φήμη ότι ο μάνατζερ μου είπε στον Κέσι( προπονητή Νιγηρίας) να με απομακρύνει από την ομάδα. «Μόλις υπέγραψα τη συμφωνία με τη Γουέστ Μπρομ, ήμουν κάπως ανακουφισμένος και ξέχασα τα πάντα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και επικεντρώθηκα περισσότερο στο να ετοιμαστώ για τη σεζόν».

«Σε εκείνο το σημείο, απέλυσα τον μάνατζερ μου επειδή προσπαθούσε να με σταματήσει να μετακομίζω στην Γουέστ Μπρομ, οπότε πρέπει να τον απολύσω και να βρω έναν βρετανό μάνατζερ που έκανε την κίνηση επιτυχώς και ήταν αναστατωμένος γι ‘αυτό”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button