Ποδόσφαιρο

Ιντέγε: Τα εγκώμια από ιστοσελίδες της πατρίδας του για την εμφάνιση του

Ο Μπράουν Ιντέγε σκόραρε για δεύτερη συνεχομένη φορά και ιστοσελίδες από τη Νιγηρία μιλούν με εγκωμιαστικά σχόλια για τον ίδιο και την εμφάνιση του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, η footballlive.ng γράφει για τον φορ του Άρη: “Ο Ιντέγε άνοιξε το σκορ με πανέμορφη εκτέλεση, το δεύτερο γκολ της σεζόν έχοντας βρει δίχτυα στο προηγούμενο ματς με τον Παναθηναικό. Ο Ιντέγε ονειρεύεται την επιστροφή στην Εθνική ομάδα και έκανε συνολικά μια εξαιρετική εμφάνιση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο πρώην επιθετικός της Γουέστ Μπρομ είχε σκοράρει το τέταρτο γκολ της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική και θα είμαστε χαρούμενοι να συνεχίσει το σκοράρισμα”.

Η ιστοσελίδα scorenigeria.com.ng αναφέρει για τον Ιντέγε: ” Άνοδος και λάμψη για τον Ιντέγε. Πέτυχε το δεύτερο του γκολ στη σεζόν, έχοντας επαναφέρει την καριέρα του μετά μια παύση ενός έτους. Είναι ένας αποδεδειγμένος στράικερ και πλέον βρίσκεται στην κατάλληλη φόρμα για να συνεχίσει στην Ελλάδα αυτό που έκανε με τον Ολυμπιακό”.

Τέλος, η brila.net αποθεώνει τον Ιντέγε γράφοντας χαρακτηριστικά ότι “επισκίασε τον Άκπομ”, ο οποίος προέρχεται και αυτός από τη Νιγηρία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button