Ποδόσφαιρο

Ιντέγε: “Σαν οικογένεια ο Άρης, θα ήθελα πολύ να μείνω και να ανανεώσω”

Ο Μπράουν Ιντέγε παραχώρησε συνέντευξη σε εφημερίδα της Νιγηρίας στην οποία αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον Άρη, στους προσωπικούς του στόχους αλλά και στην επιθυμία του να παραμείνει στους Κιτρινόμαυρους και μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην completesports.com:

“Αυτή τη στιγμή θέλω να συγκεντρωθώ. Θέλω να αυξήσω τα γκολ μου ξεκινώντας από το να σκοράρω μία φορά σε κάθε παιχνίδι. Για μένα αυτός είναι ο στόχος μου, να πιέσω τον εαυτό μου μέχρι τα όρια του”.

“Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες περί αυτού. Το πιο σημαντικό είναι ότι μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό”.

“Η ομάδα είναι σαν οικογένεια. Από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ, το μόνο που έλαβα ήταν αγάπη. Ακόμη και όταν δεν σκόραρα για 5 και 6 παιχνίδια, το μόνο που μου έδειχναν όλοι είναι αγάπη. Δεν υπήρξε στιγμή που κάποιος είπε κάτι κακό για μένα ή προσπάθησε να με αποθαρρύνει”.

“Η στήριξη του κόσμου, του προέδρου και των συμπαιχτών μου είναι πραγματικά απίστευτη. Θα σκεφτώ τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου μου όταν αυτό τελιώνει. Αν υπάρχει στο τραπέζι κάποια καλή πρόταση, γιατί όχι να μην μείνω”.

“Είναι μια υπέροχη πόλη και μία εξαιρετική ομάδα. Θα μου άρεζε πολύ να μείνω εδώ και να ανανεώσω”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button