Ποδόσφαιρο

Ιντέγε: “Με την βοήθεια του Θεού να κατακτήσουμε το κύπελλο, απίστευτος τύπος ο Ένινγκ”

O Μπράουν Ιντέγε μίλησε στα κανάλια της Nova για τον ερχόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο του κυπέλλου.

Αναλυτικά:

Για την κατάστασή του: «Με τα συνεχόμενα παιχνίδια υπάρχει κούραση και αυτό είναι λογικό. Εύχομαι να είμαι καλά, να συγκεντρωθώ στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Για το σχόλιο του Ένινγκ ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την ίδια εντεκάδα: «Είναι ένα… σοκ για εμάς (σ.σ. γέλια). Ότι απόφαση και να πάρει όμως, θα παίξουμε οι ίδιοι έντεκα. Έβαλα ένα στοίχημα με έναν συμπαίκτη μου για το αν θα παίξουμε ξανά οι ίδιοι!».

Το σχόλιό του για τον Ένινγκ: «Είναι εκπληκτικός. Τον σέβομαι πολύ, το ίδιο κάνει και εκείνος για όλους τους παίκτες. Είναι ένας απίστευτος τύπος. Είναι πάντα εκεί για μένα και αισθάνομαι πως μπορώ να του μιλήσω για οτιδήποτε με απασχολεί. Στο τέλος της καριέρας μου θα μπορώ να πω πως έχω παίξει για αυτόν τον προπονητή».

Για το ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη μου αγάπη, δεν είναι μόνο το επάγγελμά μου. Το ποδόσφαιρο με βοήθησε να ξεπεράσω πολλά προβλήματα στη ζωή μου. Ανεξαρτήτως αν νιώθω κάποιον πόνο, θέλω να παίζω και να βοηθάω την ομάδα μου».

Για τη σύνδεσή του με τον Άρη σε συνάρτηση με τον στόχο του Κυπέλλου: «Σε κάθε ομάδα πρέπει να έχεις στόχους. Είμαστε πολύ δεμένοι, θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτόν τον στόχο. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ, μπορώ να το λέω κάθε μέρα αυτό. Με τη βοήθεια του θεού μακάρι να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Για τον Ατρόμητο: «Είναι το τελευταίο ματς και θέλουμε να τελειώσουμε καλά, παίζουμε στο σπίτι μας. Πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πετύχαμε την έξοδό μας στην Ευρώπη, όμως κοιτάμε τη συνέχεια»

Για τον Λάρσον: «Είμαστε φίλοι. Έχουμε καλή επαφή και εκτός γηπέδου και αυτό φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον κόσμο: «Σας ευχαριστούμε  για την υποστήριξη, έχουμε ακόμα όμως αρκετό δρόμο μπροστά μας. Πετύχαμε τον στόχο μας αλλά θέλουμε κι άλλο. Θέλουμε να μας υποστηρίξετε και εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε με μια νίκη για να γιορτάσουμε την Κυριακή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button