Ποδόσφαιρο

Ιντέγε: «Μας στέλνει προγράμματα η ομάδα στο WhatsApp – Όταν λήξει το συμβόλαιο θα αποφασίσω»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπράουν Ιντέγε, μίλησε με μέσο της Νιγηρίας για την εθνική ομάδα της πατρίδας του αλλά και για την παρουσία του στον Άρη.

Αναλυτικά:


Αρχικά είπε: «Ο Gernot Rohr κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχουν στην Εθνική μια πολύ νεαρή ομάδα και θα είναι δυνατοί. Οι ποδοσφαιριστές έχουν έναν δεσμό με τον προπονητή και προσεύχομαι να κερδίσουν τρόπαια “

Για το πρόβλημα των νιγηριανών ποδοσφαιριστών και την δυσκολία στην Ευρώπη: «Παρακολουθώ το NPFL (πρωτάθλημα Νιγηρίας), αλλά δεν μου αρέσει η αλλαγή των γηπέδων από φυσικά σε τεχνητά. Ξέρω ότι είναι για να μπορούν να αντέξουν οικονομικά, αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παίκτες εγκαταλείπουν το πρωτάθλημα, φτάνουν στην Ευρώπη και δεν τα πάνε όλα καλά επειδή τα τεχνητά στάδια “δίνουν” τραυματισμούς όπως ο πόνος στην πλάτη, στο γόνατο ή στις αρθρώσεις. Γι ‘αυτό όταν έρθουν στην Ευρώπη θα βρείτε τα πράγματα δύσκολα. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων όμως θα βρουν τα πράγματα δύσκολα όταν φτάσουν στην Ευρώπη»

Για το κορωνοιό: «Όλα είναι “κλειδωμένα”. Ξέρω ότι με τη χάρη του Θεού, θα τελειώσει σύντομα. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα”.

Για τον Άρη: «Πρέπει να είμαστε σε φόρμα. Είναι δουλειά μας. Έχουμε ομάδα στο WhatsApp και ο σύλλογος γράφει ένα πρόγραμμα για εμάς σε αυτήν την πλατφόρμα για να διατηρήσουμε τη φόρμα του. Ελπίζουμε ότι σύντομα τα πράγματα θα επανέλθουν ως έχουν. Παίζω βιντεοπαιχνίδια πολύ, ακολουθώ τα εκπαιδευτικά προγράμματα».

Για την συνέχεια: «Η Ελλάδα είναι ένα ωραίο μέρος . Στο ποδόσφαιρο, ζεις τη μέρα. Όταν λήξει το συμβόλαιο, θα καθίσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω. Μπορώ να μιλήσω τη γλώσσα λίγο αν και είναι δύσκολο »

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button