Ποδόσφαιρο

Ικανοποιητικό το πρόγραμμα του πρωταθλήματος για τον Άρη

Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Super League 1, με τον Άρη να έχει απέναντι του ένα σχετικά βατό πρόγραμμα (θυμηθείτε εδώ).

Πρόκεται για 26 αγώνες (μέσα στους οποίους φυσικά θα υπάρχουν τόσο τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αν οι «κιτρινόμαυροι» προκριθούν στις 17/9 επί της Κόλος Κοβαλίβκα όσο και τα ματς Κυπέλλου) στα οποία ο Άρης μπορεί να συγκεντρώσει θετικά αποτελέσματα.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, τα ντέρμπι για την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα με μια ισορροπία που σημαίνει ότι ο Άρης δεν θα έχει κρίσιμα παιχνίδια το ένα κοντά στο άλλο.

Αυτό φυσικά δεν πρέπει να καθησυχάσει τους παίκτες διότι όπως φάνηκε και από τις δύο προηγούμενες χρονιές, όλα τα ματς είναι σημαντικά και πως παιχνίδια που φαίνονται απλά και εύκολα, με ένα… στραβοπάτημα γίνονται σύνθετα και δύσβατα.

Από που χρειάζεται η ομάδα την φετινή σεζόν είναι μεγαλύτερη συγκέντρωση και ευστοχία, όπου σε συνδυασμό με το σχετικά βατό πρόγραμμα που προέκυψε, να μπορεί να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς κοιτώντας ψηλότερα από την περσινή χρονιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button