Ποδόσφαιρο

“Ικανοποιημένος με Γκαρθία και Καμάτσο, θέλει χρόνο ο Καμαρά”

Τα όσα ανέφερε ο Πάρντιου στην συνέντευξη Τύπου

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός του Άρη ανέφερε: “Είχαμε δύο παιχνίδια σφιχτά. Σήμερα παίξαμε γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος έδωσα χρόνο σε παίκτες, όπως ο Ντουκουρέ και ο Καμαρά. Κάπως, κατεβάσαμε ρυθμό. Νομίζω ότι δείξαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια πως είμαστε σε καλή κατάσταση”.

Για το πώς στήθηκε ο Άρης: “Είχα την ευκαιρία για δοκιμές. Ηθελα να έχω μαζί τον Μάνου, τον Ματέο και τον Μαντσίνι. Είχαμε δύο δυνατούς παίκτες πίσω, τον Νταμπό και τον Ετέμπο. Ο Μάνου έκανε καλή δουλειά, αλλά ήταν άτυχος”.

Για τον Ενκουλού: “Ο Ενκουλού ακόμη δεν είναι έτοιμος. Είναι σε φάση αποκατάστασης”.

Για τον Καμάτσο: “Εμεινα ικανοποιημένος. Επαιξε για πρώτη φορά στην κορυφή. Θέλουμε να έχουμε διαφορετικές επιλογές από τον Γκρέι, μια εναλλακτική. Εκανε καλή δουλειά, γυρνούσε και πίσω, βοηθούσε. Είμαι ικανοποιημένος”.

Για τον Καμαρά: “Θέλει χρόνο για να βρει τον ρυθμό του. Σιγά σιγά μπαίνει κι αυτός στην εξίσωση για να βρει τον ρυθμό του”.

Για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: “Αν είμαστε όπως στο πρωτάθλημα αλλά και σήμερα, θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα είναι πρόκληση τα παιχνίδια με Ολυμπιακό. Να δείξουμε την βελτίωσή μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button