Ποδόσφαιρο

Ιδού τα… κατορθώματα του Καραντώνη σε βάρος του Άρη (vids)

Τα όσα έκανε απέναντι στην ΑΕΚ, είναι απλώς ένας “κρίκος” στην “αλυσίδα” της “περίεργης” αντιμετώπισης του κόντρα στον Άρη. Θυμηθείτε…

Ο ορισμός του Δημήτρη Καραντώνη στο ματς του Άρη με τον Βόλο αποτελεί μια ακόμη… πρόκληση. Ο συγκεκριμένος διαιτητής που λειτούργησε υπέρ της ΑΕΚ προτρέποντας τον Αργύρη Γιαννίκη να βγάλει εκτός αγώνα τον Λάζαρο Ρότα προκειμένου να μην αποβληθεί, μιας και νωρίτερα είχε “γλιτώσει” την κόκκινη κάρτα, θα είναι ο “άρχοντας” του κυριακάτικου αγώνα (7/11) -με αντίπαλο τον Βόλο- που θα δώσει η ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία καλείται να μην… αποπροσανατολιστεί από πιθανά νέα “κατορθώματα” του Καραντώνη.

Ο Ελληνας διαιτητής έχει ένα “μαύρο” παρελθόν απέναντι στον Άρη και το ματς με την ΑΕΚ ήταν απλώς ένας “κρίκος” στην “αλυσίδα” της κακής αντιμετώπισης που έχει ο συγκεκριμένος ρέφερι απέναντι στον Άρη. Ας θυμηθούμε πότε ξανά (εκτός από τα όσα… κωμικοτραγικά έκανε κόντρα στην “Ενωση” την περασμένη Κυριακή) ο Καραντώνης… προκάλεσε τους “κίτρινους” με την διαιτησία του και τους γενικότερους χειρισμούς τους.

Αυτός που απέβαλε… πρώτη φορά τον Ναζλίδη

Στις 17/10/20 ο Άρης κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης στους “Ζωσιμάδες” και σε εκείνο το ματς αποβλήθηκε ο Θωμάς Ναζλίδης. Ο τελευταίος ήταν ανήσυχος με τα συνεχόμενα λάθη του Καραντώνη ο οποίος δεν δίστασε να δείξει δεύτερη κίτρινη στον Ναζλίδη, έναν άνθρωπο που δεν είχε αποβληθεί ποτέ ως παίκτης, στα 241 ματς που έπαιξε. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Απόλλων Σμύρνης ζήτησε πέναλτι στο τέλος του αγώνα, αλλά τελικά μέσω VAR δεν καταλογίστηκε.

Ο Ναζλίδης είχε δηλώσει στο “Yello Radio”: “Ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα μου. Ήμουν ανήσυχος με την διαιτησία όπως την έβλεπα. Γι’ αυτό ήμουν σε όλο το παιχνίδι στην τσίτα, και στο VAR ήμουν ανήσυχος. Δεν ξέρω γιατί με απέβαλε. Του έλεγα «γιατί κοιτάς δέκα λεπτά μια φάση που είναι offside»”.

ΠΑΕ Άρης: “Με τους Καραντώνηδες και τους Κουμπαράκηδες η ελληνική διαιτησία δεν έχει μέλλον”

Στις 16/02/20 ο Άρης ηττήθηκε εντός έδρας (0-1) από την ΑΕΚ ελέω απαράδεκτης διαιτησίας του Καραντώνη, που δεν έδωσε ούτε ένα από τα τρία πέναλτι για τα οποία διαμαρτυρήθηκε ο Άρης. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και τόνιζε χαρακτηριστικά:

“Το… αίμα στάζει ακόμη. Τέτοια «χειρουργική» διαιτησία πολλά χρόνια είχαμε να δούμε… Ούτε ένα… κουκούτσι δεν μας έδωσε, έτσι για τα μάτια του κόσμου, έστω… Μετά αναρωτιόμαστε γιατί θέλουμε ξένους διαιτητές. Με τους Καραντώνηδες και τους Κουμπαράκηδες η ελληνική διαιτησία δεν έχει μέλλον.

Απορούμε γιατί πληρώνουμε το VAR. Τα πέναλτι τα είδε όλη η Ελλάδα… Μας κουράσατε πια…Μια λέξη ταιριάζει για αυτό που έγινε απόψε: ΞΕΦΤΙΛΑ! Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει ξένους διαιτητές στα ημιτελικά του Κυπέλλου και σε όλα τα ματς των πλέι οφ…”.

Η ρατσιστική επίθεση στον Μπα που δεν τον… συγκίνησε και η απάντησή του στον Ρόουζ

Στις 11/01/2020 στο ματς (0-0) με την Λάρισα εκτός έδρας, ο Αμπού Μπα έγινε αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης από μερίδα φίλων των γηπεδούχων. Ο Καραντώνης δεν έκανε τίποτα γι’αυτό και το ματς συνεχίστηκε κανονικά. Ο Ντιγκινί έλεγε μετά το τέλος του αγώνα:

“Ο Αμπου Μπα ξεκίνησε να φύγει από το γήπεδο ήταν έξαλλος εγώ του είπα πάμε όλοι μαζί και ο διαιτητής μας είπε να παίξουμε ποδόσφαιρο, ότι έμεναν δύο τρία λεπτά ακόμα στο παιχνίδι και πως δεν μπορούμε να φύγουμε”.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ, που ήταν κι αυτός έξαλλος με τον Καραντώνη, υπογράμμισε: “Είπα στο διαιτητή αν το άκουσε. Και μου είπε ναι ότι το άκουσε αλλά δε μπορούσε να κάνει κάτι λέγοντας χαρακτηριστικά «γιατί πάντα εγώ»; Η οικογένεια μου είναι μαύροι. Είμαι πολύ θυμωμένος με τον διαιτητή και τους φιλάθλους αυτούς”.

Ένα απίθανο κόρνερ… δώρο στη Ξάνθη

Στις 20/10/2019 ο Άρης επικράτησε εκτός έδρας της Ξάνθης με 0-1. Στο φινάλε του αγώνα ο Καραντώνης… προσπάθησε να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στη Ξάνθη προκειμένου να ισοφαρίσει. Σε φάση που η μπάλα βγήκε άουτ από πλευράς γηπεδούχων, ο Καραντώνης έδωσε ένα… απίθανο κόρνερ (δείτε παρακάτω, ξεκινώντας από το 1.42.52) υπέρ της Ξάνθης, κάτι που προκάλεσε τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των παικτών του Άρη. Τελικώς, οι “κίτρινοι” πήραν το “διπλό” αφού η Ξάνθη δεν εκμεταλλεύτηκε το “δώρο” του Καραντώνη για να κάνει το 1-1.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button