Ποδόσφαιρο

Θλίψη στον κόσμο του Άρη – «Έφυγε» ο Λεωνίδας Ποζάνης!

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Λεωνίδας Ποζάνης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και άλλοτε μέλος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση έγραψε η ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λεωνίδα Ποζάνη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 χρόνων.

Ο εμβληματικός Λεωνίδας Ποζάνης, ο θρυλικός «Παλέρμο», που γεννήθηκε το 1928, ήταν ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες της δεκαετίας του ’50, αγωνιζόμενος αρχικά ως μέσος και μετά ως κεντρικός αμυντικός.

Σαν ποδοσφαιριστής τίμησε τα χρώματα του Συλλόγου μας από το 1947 μέχρι το 1958 (με περισσότερες από 150 συμμετοχές), ενώ είχε διατελέσει μέλος σε διοικήσεις του ΑΣ ΑΡΗ, έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος τη δεκαετία του ’70 και μετέπειτα υπεύθυνος των Ακαδημιών.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή (29/12) στις 15:00 στον Ι.Ν. Οσίας Ξένης.

Λεωνίδα Ποζάνη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει…».

Ανακοίνωση έγραψε και ο Ερασιτέχνης Άρης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για τον θάνατο του εμβληματικού Λεωνίδα Ποζάνη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο Λεωνίδας Ποζάνης έγραψε τη δική του ιστορία στον ΑΡΗ, στον οποίο προσέφερε από αρκετά πόστα: Ως ποδοσφαιριστής από το 1947 έως το 1958, ως έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος και υπεύθυνος Ακαδημιών, αλλά και επί σειρά ετών ως μέλος της διοίκησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ, τον οποίο βοήθησε και ως εξωδιοικητικός παράγοντας.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή (29/12) στις 15:00 στον Ι.Ν. Οσίας Ξένης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Τέλος το δικό τους μήνυμα έστειλαν και οι βετεράνοι της ομάδας:

«Ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στήν οικογένεια τού Λεωνίδα Ποζάνη πού έφυγε από τήν ζωή σέ ηλικία 91 ετών.

Ο Λεωνίδας Ποζάνης πού γεννήθηκε τό 1928 υπήρξε εμβληματική μορφή τού συλλόγου μας αφού τόν υπηρέτησε σάν ποδοσφαιριστής,σάν διοικητικός παράγων καί Εφορος ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά κυρίως σάν υπεύθυνος Ακαδημιών γιά πολλές δεκαετίες. Υπήρξε ενεργό μέλος τού συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών τού ΑΡΗ από τής ιδρύσεώς του μέχρι σήμερα και πήρε μέρος σέ πολλές εκδηλώσεις τού συνδέσμου μας καί στήν Ελλάδα καί στό εξωτερικό. Ας είναι ελαφρύ τό χώμα πού θά τόν σκεπάσει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button