Μπάσκετ

Θεωρεί… γκέλα την ήττα από τον Άρη ο Μούρτος

Ως… γκέλα χαρακτήρισε ο Σπύρος Μούρτος την ήττα της Λάρισας από τον Άρη!

Ο πρώην παίκτης των “κιτρινόμαυρων” και νυν παίκτης της θεσσαλικής ομάδας, μιλώντας για την πορεία της Λάρισας στο πρωτάθλημα και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, χαρακτήρισε ως “γκέλα” την ήττα από τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος:

«Οι τρεις συνεχόμενες ήττες (Προμηθέας, ΠΑΟΚ, Άρης) δεν μας αφήνουν περιθώρια για νέα γκέλα στην 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Το παιχνίδι με τον Άρη στο «Nick Gallis Hall» δυστυχώς δεν κύλησε όπως θα θέλαμε, καθώς εμφανίσαμε ένα απογοητευτικό πρόσωπο, γεγονός που μας δυσαρέστησε και είμαστε υποχρεωμένοι να σηκώσουμε κεφάλι.

Οι κόποι των συμπαικτών μου, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης επιβάλλεται να μην πέσουν στο κενό, άρα η νίκη απέναντι στον ποιοτικό Κολοσσό H Hotels είναι μονόδρομος.

Στο κλειστό της «Καλλιθέας» για τον πρώτο γύρο του «μαραθωνίου» δεν ήμασταν καλοί με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι με μεγάλη διαφορά. Πλέον, καλούμαστε να ανατρέψουμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα στο «σπίτι» μας, αγγίζοντας την παραμονή στην κατηγορία.

Η προϊστορία είναι υπέρ μας και πρέπει να τη διατηρήσουμε εάν επιθυμούμε να παραμείνουμε στο σωστό δρόμο ως το τέλος.

Τα λέμε πριν το επόμενο παιχνίδι μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button