ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Θετικό αντίκτυπο στον κόσμο άφησε η συνέντευξη Καρυπίδη – Χαριστέα

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης και ο αθλητικός διευθυντής, Άγγελος Χαριστέας κέρδισαν τις εντυπώσεις και έκαναν μια «επικοινωνιακή νίκη» με την χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στην αίθουσα τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Δεν ήταν ότι υπήρχε κάποιος… αντίπαλος που θα έπρεπε να κατατροπώσουν ή χρειαζόταν να μαγέψουν τον κόσμο με τις ρητορικές τους ικανότητες. Μίλησαν απλά, γειωμένα και χωρίς υπερβολές και φανατισμούς, που μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν και όχι απαραίτητα από τους ίδιους.

Είδαμε έναν Θεόδωρο Καρυπίδη με διάθεση να συγκρουστεί και να διαφυλλάξει τα συμφέροντα του Άρη στα σημεία που όντως είναι σημαντικά στην ομάδα, όπως της περίπτωσης της ΕΠΟ, ενώ κατέβασε τους τόνους εκεί που χρειάστηκε (Γεραπετρίτης, πόλεμο στον Άρη από άλλους παράγοντες), δείχνοντας μια ωρίμανση παραγοντική, μετά τα πλέον 5 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και τόνισε και ο ίδιος αρκετές φορές.

Αντίστοιχα ο Άγγελος Χαριστέας, έφερε ένα διαφορετικό τόνο. «Ο Άρης φέτος θα έχει ειδικά πρωτόκολλα λειτουργίας», ανέφερε, γεγονός που χρειαζόταν. Οι «κίτρινοι» υστερούν ιδιαίτερα στην οργάνωση και την λειτουργία, κάτι που τονίστηκε πως θα γίνουν προσπάθειες για να διορθωθούν.

Από την άλλη, χωρίς τις λεγόμενες… «μεγαλοστομιές», φανφάρες και μεταγραφολογία, όσο και εάν πιέστηκαν, έπεισαν για την σοβαρότητα των διοικούντων της ομάδας και το πλάνο τους.

Έτσι, κοιτώντας σε γενικές γραμμές την διάθεση του κόσμου, μέσω των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας (social media) αλλά και στα λεγόμενα… καφενεία, ο λαός της ομάδας επηρεάστηκε θετικά, φέρνοντας μια αύρα νίκης. Αυτό βέβαια πρέπει να μετουσιωθεί και σε έμπρακτη, οικονομική στήριξη στο μέτρο του δυνατού και των συνθηκών από τον κόσμο αλλά φυσικά να συνδυαστεί με πράξεις από τους ανθρώπους της ομάδας.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button