Ποδόσφαιρο

Θετικός στον COVID-19 παίχτης της Ριέκα

H επόμενη αντίπαλος του Άρη στο Europa League, εάν φυσικά περάσει το εμπόδιο της Κόλος Κοβαλίνκα, ανακοίνωσε πως ποδοσφαιριστής είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ριέκα:

 «Ενημερώνουμε το κοινό ότι από την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020, ένας παίκτης του κροατικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Ριέκα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό (COVID-19).

Σύμφωνα με τον Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε την ταυτότητα του θετικού στον ιό ατόμου.

Αφού ένας παίκτης της Ριέκα βρέθηκε θετικός για κορονωϊό το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020, δοκιμάστηκε η πρώτη ομάδα και το εξειδικευμένο προσωπικό και προσδιορίστηκε μια άλλη θετική περίπτωση κορονωϊού και στον παίκτη δόθηκε ένα μέτρο αυτοαπομόνωσης.

Ο παίκτης, ο οποίος ήταν θετικός στον ιό  έκανε ακόμα ένα τεστ, το οποίο ήταν αρνητικό και ο παίκτης βγήκε από την καραντίνα.

Η Ριέκα θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με την επιδημιολογική υπηρεσία και, σύμφωνα με την εξέλιξη της κατάστασης, λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των παικτών, του επαγγελματικού προσωπικού και όλων των υπαλλήλων του συλλόγου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button