Μπάσκετ

Θετική η πρόβα, νίκη με (75-58) επί των Τρικάλων (Photos)

Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων, ο ΑΡΗΣ επικράτησε των Τρικάλων με 75-58 σε αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο “Νick Galis Hall”.

Ο αγώνας που ήταν προπονητικού χαρακτήρα διήρκεσε 45 λεπτά κατόπιν συμφωνίας των προπονητών των δυο ομάδων. Οι κίτρινοι βασίστηκαν και πάλι στην πολύ καλή αμυντική τους λειτουργία, έχοντας κατά διαστήματα καλές επιθετικές συνεργασίες κι έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό επίπεδο ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας σεζόν.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη έδειξαν από το ξεκίνημα τη διάθεση τους να πιέσουν τους φιλοξενούμενους και προηγήθηκαν με 13-3. Η θεσσαλική ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει, μειώνοντας σε 14-12 αλλά οι γηπεδούχοι έκλεισαν το δεκάλεπτο μπροστά με 20-14. Ο ΑΡΗΣ έπαιξε πολύ δυνατή άμυνα στη δεύτερη περίοδο, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στα Τρίκαλα που σκόραραν μόλις επτά πόντους σε 10 λεπτά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με το σκορ στο 39-21 υπέρ της ομάδας μας. Οι κίτρινοι διατήρησαν ένα διψήφιο προβάδισμα και στο δεύτερο ημίχρονο με εξαίρεση ένα διάστημα προς τα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου (οι Θεσσαλοί μείωσαν σε 47-40) και στο υπόλοιπο της αναμέτρησης με σταθερά την άμυνα έφτασαν στη φιλική νίκη.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Αγραφιώτης, Λουλουδιάδης

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 39-21, 55-43, 69-54, 75-58

ΑΡΗΣ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Καλαϊτζάκης 2, Φλιώνης 2, Vaughn 15(1), Τσαϊρέλης 8, Πουλιανίτης 6, Δίπλαρος 1, Χρηστίδης 3, Μούρτος 2, Αθηναίου 3(1), Morant 14, Βασιλόπουλος 10(2), Weaver 9(1).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Μέξας): Jones 19, Λούντζης 12(3), Σλαφτσάκης 9(1), Καραγιώργος 1, Hale 3, Facey 10, Καλογιαννίδης 1, Σκουλούδης, Τάταρης 3.

Κετσελίδης: “Είμαστε σε καλό δρόμο”

Μετά το τέλος του αγώνα το μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, Γιώργος Κετσελίδης σχολίασε: “Ήταν το τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα από τα οποία άλλα απέδωσαν άλλα όχι. Από αύριο συνεχίζουμε τις προπονήσεις ώστε να διορθώσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών. Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό δρόμο χωρίς όμως να έχουμε φτάσει ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων μας, κάτι το οποίο αναμένουμε ότι θα γίνει με την άφιξη των δυο καινούργιων παικτών. Ο δρόμος είναι μακρύς μπροστά μας αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από τους παίκτες, οι οποίοι δίνουν το 100% των προσπαθειών τους σε κάθε προπόνηση. Αυτό είναι εχέγγυο ότι η προσπάθεια μας θα είναι πετυχημένη”.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button