Ποδόσφαιρο

Θετική εικόνα μπροστά, προβλήματα πίσω και ήττα 3-1 από την Χάιντουκ

Ο Άρης μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες, να σκοράρει μία φορά και να έχει προϋποθέσεις να προηγηθεί, αλλά τα προβλήματα στην άμυνα και η κακή μέρα του Σιαμπάνη διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Kαλύτερα και με περισσότερη όρεξη μπήκε στο γήπεδο η Χάιντουκ. Οι Κροάτες ήταν πιο επιθετικοί και στο 7ο λεπτό μετά από ένα λάθος διώξιμο του Σιαμπάνη, ο Λιβάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψιλοκρεμαστό σουτ.

Ακολούθησαν τρία ακόμη κόρνερ, με ένα μάλιστα να οδηγεί σε κεφαλιά του Σίμιτς που κατέληξε στο δοκάρι. Μετά το 20 ο Άρης ανέβασε ρυθμό, φτιάχνοντας μία πρώτη ευκαιρία με τον Δεληζήση στο 21ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα, ένα κλέψιμο του Μπρούνο οδήγησε σε γρήγορη εναλλαγή της μπάλας. Αυτή τελικά έφτασε στον Χατζηπιρπιρίδη που εκτέλεσε σωστά για να κάνει το 1-1

Στο 30′ ο Λιβάγια σκόραρε και πάλι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ, ενώ στο 34′ ο Σαχίτι σούταρε λίγο άουτ

Ένα λεπτό αργότερα ο Άρης ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ. Μετά από κλέψιμο του Μαντσίνι η μπάλα έφτασε στον Μπερτόγλιο που θέλησε να βρει τον Μπρούνο, αλλά πρόλαβε με έξοδο ο Πόσαβετς και μπλόκαρε

Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο του β’ μέρους, με τον Άρη να απειλεί μετά το 60′.

Οι κιτρινόμαυροι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με σου των Γκάμα και Μαντσίνι μέσα από την περιοχή, τα οποία κατέληξαν άουτ.

Με τον ρυθμό να χάνεται, στο 73ο λεπτό η Χάιντουκ κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Άρη. Ο Ζάιρο με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Σιαμπάνη να βρίσκει την μπάλα αλλά να μην μπορεί να απομακρύνει

Μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Κροάτες εκμεταλλεύτηκαν την κακή αμυντική λειτουργεία του Άρη, γύρισαν την μπάλα στην περιοχή του Σιαμπάνη με τον Λιούμπισιτς να κάνει το 3-1.

Ο Άρης είχε μία ακόμη ευκαιρία με τον Γκάμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με το 3-1 να είναι το τελικό σκορ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button