Γενικά

Θεσσαλονίκη: Έναρξη κατεδαφίσεων για τη διάνοιξη της οδού Αγίου Δημητρίου

Έναρξη κατεδαφίσεων για τη διάνοιξη της οδού Αγίου Δημητρίου, στη συμβολή με την Κατσιμίδη θα ξεκινήσει αύριο ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Αρχίζουν αύριο, Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020,στις 09.00, οι εργασίες κατεδάφισης των κτισμάτων για τη διάνοιξη της οδού Αγίου Δημητρίου, στην είσοδο της Τριανδρίας. Όπως αναφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, πρόκειται για ένα έργο πνοής, που θα βελτιώσει αισθητά την κυκλοφορία και θα προσφέρει «ανάσα» σε χιλιάδες πολιτών, για τους οποίους η διάνοιξη του δρόμου αποτελούσε αίτημα δεκαετιών.

Η έναρξη των εργασιών κατεδάφισης στη συμβολή της Αγίου Δημητρίου με την Κατσιμίδη, θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Εφραίμ Κυριζίδη.

Μία ώρα αργότερα, στις 10.00, στον χώρο του Δημαρχείου, θα γίνει η παραλαβή δύο σύγχρονων απορριμματοφόρων οχημάτων, τα οποία αποτελούν δωρεά της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Η παραλαβή των οχημάτων θα γίνει παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκου Ζεϊμπέκη και του υπεύθυνου Τμήματος Marketing και Επικοινωνίας με ΟΤΑ της ΕΕΑΑ Δημήτρη Παπασωτηρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button