Ποδόσφαιρο

«Θα πετύχει τους στόχους του ο Πάλμα, θα σκοράρει για τον Άρη»

Ο Μάριο, υπεύθυνος των social media στον σύλλογο της Βίντα, όπου και βρισκόταν ο Λουίς Πάλμα, μίλησε στο Yellow Radio 101,7 για τις ικανότητες της νεοφερμένης προσθήκης στην ομάδα.

Ήταν η μετακίνηση του Πάλμα στον Άρη σημαντική για τον ίδιο και την Ονδούρα; Ήταν πολύ ενδιαφέρον νέο όταν μαθεύτηκε στον σύλλογο, κάποτε μπορούσα να δω τι έκανε ο Πάλμα μέχρι που άλλαξε η διοίκηση, άρα γνωρίζοντας αυτά, ξέρω ότι ήταν μεγάλη είδηση η μεταγραφή του γιατί την άξιζε. Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, οπότε είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι με την νέα μεταγραφή και που καταφέραμε να «κλείσουμε» την συμφωνία και αρπάξαμε την ευκαιρία για να εκτιμήσουμε τα ταλέντα μας.

Μερικά λόγια για την προσωπικότητα του Λούις Πάλμα: Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, θα τον δείτε, αλλά εκτός γηπέδου είναι πολύ αποφασισμένος να κατακτήσει τους στόχους του. Τον γνώρισα το 2016, λίγο πριν γίνει μέλος του συλλόγου μας και ήταν ο παίκτης που θα έμενε πάντα μετά την προπόνηση, μισή ή μία ώρα για να προπονήσει τον στόχο στα φάουλ. Στον ελεύθερο του χρόνο θα πήγαινε στο γυμναστήριο, οπότε θεωρώ ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Πάντα μου έλεγε ότι θα πετύχει τους στόχους του και ότι κάποια μέρα θα πετύχει μεταγραφή στην Ευρώπη, κάτι που εγώ θεωρούσα απίστευτο, ενώ εκείνος πάντα ρωτούσε όλους τους προπονητές του πως θεωρούσαν ότι μπορεί να βελτιωθεί. Άρα, πιστεύω ότι θα φτάσει τους στόχους του και θα βοηθήσει τον Άρη, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει την καριέρα του, είμαι περήφανος που θα τα κάνει όλα αυτά.

Τι μπορεί να περιμένουν οι κιτρινόμαυροι από την νέα προσθήκη; Είναι ενδιαφέρουσα ερώτηση, επειδή ο Πάλμα έπαιζε σε διαφορετική θέση παλιότερα και τα πήγε πολύ καλά. Μπορούσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, αλλά περίπου δύο χρόνια αργότερα, είχαμε έναν νέο προπονητή στην ομάδα, που τοποθέτησε τον Πάλμα αρκετά μπροστά. Όταν έκανε αυτή την αλλαγή ο προπονητής, ο κόσμος ήταν σκεπτικός γιατί δεν ήξερε πως θα τα καταφέρει ο παίκτης και είχαμε συνηθίσει τον Πάλμα να δίνει τις βοήθειες, όχι να σκοράρει. Ξαφνικά, έγινε πολύ καλός στο να σκοράρει, είναι πολύ γρήγορος, νομίζω ότι είναι πολύ καλό στην Ευρώπη να έχεις τέτοια ταχύτητα, πηγαίνει γρήγορα στην περιοχή και ψάχνει το εύκολο γκολ.  Επίσης, είναι πολύ καλός στην εκτέλεση φάουλ, έχει ταλέντο και θα προσφέρει γκολ στην ομάδα του Άρη. Είναι πολύ αποφασισμένος όταν η μπάλα είναι στα πόδια του, δεν πηγαίνει πλαγίως στο γήπεδο, του αρέσει να αντιμετωπίζει κατάματα τους αντιπάλους του μέσα στην περιοχή.

Αν την τελευταία σεζόν, ο Πάλμα αγωνίστηκε σαν σέντερ φορ: Ναι, έπαιξε ως σέντερ φορ. Έπαιζε περισσότερο στην αριστερή πλευρά, όχι τόσο στο κέντρο, όμως κινούταν πάντα προς την περιοχή, οπότε σίγουρα θα μπορέσει να σκοράρει.

Για τις σκέψεις του Λουίς Πάλμα σχετικά με την μεταγραφή: Του μίλησα την ημέρα πριν φύγει για την Θεσσαλονίκη, του έδωσα τις καλύτερες ευχές μου ενώ πίστευα ότι θα κάνει πολύ καλή δουλειά και όπως ανέφερα είναι πολύ ταλαντούχος και εκτός των άλλων, δουλεύει συνεχώς πολύ. Ξέρω, λοιπόν, ότι θα είναι προσεκτικός και ότι θα αγγίξει τις φιλοδοξίες που έχει ο υπόλοιπος κόσμος με την είσοδο του στον Άρη. Οπότε, εγώ θα επικοινωνήσω μαζί του τις επόμενες μέρες επειδή αυτό τον καιρό είμαι αρκετά απασχολημένος αλλά από όσο ξέρω είναι πολύ χαρούμενος και ήδη είχε εμπειρία προηγουμένως που έπαιζε σε διεθνές επίπεδο στην Αμερική, ήταν εκεί για έναν χρόνο. Εκεί τραυματίστηκε και έπρεπε να επιστρέψει, αλλά τώρα νομίζω ότι είναι πολύ καλή στιγμή και θα βοηθηθεί στο νέο του ταξίδι.

Είναι ο Λουίς Πάλμα εκείνος που θα φέρει στο προσκήνιο το ποδόσφαιρο της Ονδούρας στην Ευρώπη; Τοπικά ο Πάλμα ήταν στους καλύτερους δέκα για την Εθνική ομάδα, έπαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε πολύ καλή δουλειά, μπορείς να παρατηρήσεις πως διαφέρει από τους υπόλοιπους και είναι πολύ νέος σε ηλικία. Φαντάζομαι, λοιπόν, ότι θα ανοίξει τις «πόρτες» για το ποδόσφαιρο της Ονδούρας που θα εισέλθει στην Ευρώπη. Η ομάδα μας είχε διεθνείς παίκτες πριν 20 χρόνια, παίκτες μας έπαιξαν στην Ισπανία και δημιούργησε ευκαιρίες για άλλους, το ίδιο θα κάνει και ο Πάλμα. Η ομάδα έχει ενδιαφέροντες παίκτες και δεν έχουν ακόμα την αναγνώριση που τους αξίζει από τα ΜΜΕ, περιμένουμε τον Πάλμα να κάνει την αρχή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button