Ποδόσφαιρο

Θα κρίνει πολλά το φιλικό με τα Τρίκαλα

Φιλικό παιχνίδι που θα εξάγει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα και βελτίωση των παικτών του θα είναι αυτό κόντρα στα Τρίκαλα, για τον Δημήτρη Σπανό, την ερχόμενη Κυριακή.

Είναι γεγονός, πως οι παίκτες του Άρη βρίσκονται στο μέσο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν. Το μοντάρισμα θα ξεκινήσει άμεσα, αμέσως μετά το συγκεκριμένο φιλικό, όπου θα υπάρξει και ξεκάθαρη εικόνα για τους παίκτες που θα αποτελέσουν τις βασικές επιλογές του 48χρονου προπονητή. για φέτος.

Αυτοί, δηλαδή, που θα τραβήξουν το… κουπί στο πρωτάθλημα. 0 48χρονος προπονητής δεν απέχει και πολύ από τις τελικές του αποφάσεις.

Έχει ήδη μία ολοκληρωμένη εικόνα στο ποιους θα στηριχθεί, προκειμένου οπως τόνισε και ο ίδιος η ομάδα να είναι έτοιμη στο πρώτο ματς πρωταθλήματος, αλλά και νωρίτερα, σε αυτό με τον Παναιγιάλειο για το Κύπελλο το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Αυτός είναι και ο λόγος που το φιλικό με τα Τρίκαλα, στα… δικά του μάτια, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Πρόκειται να δοθεί απέναντι σε μία ομάδα που έχει και αυτή βλέψεις για άνοδο, παρότι δεν συγκαταλέγεται στα λεγόμενα… φαβορί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button