Ποδόσφαιρο

“Θέλω μόνο να παίξω ποδόσφαιρο και να δείξω τι αξίζω” δήλωσε ο… ελεύθερος Ντουάρτε

Αποφασισμένος να δείξει την ποδοσφαιρική αξία που διαθέτει δήλωσε ο πρώην μέσος του Άρη, Λερίν Ντουάρτε σε δηλώσεις που έκανε σε μέσο της χώρας του

Στο δυναμικό ρόστερ των κιτρινόμαυρων προστέθηκε πριν από περίπου μία τριετία ο Ολλανδός Λερίν Ντουάρτε ο οποίος αποτέλεσε μία πολλά υποσχόμενη μεταγραφή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Άρη και κατέληξε δίκαια να συναγωνίζεται με μερικά ακόμη ονόματα για τον τίτλο της πιο αποτυχημένης μεταγραφής στην ιστορία των κιτρινόμαυρων.

Με μόλις τρεις συμμετοχές στην διάρκεια της θητείας των τριών ετών στην Θεσσαλονίκη και με προβλήματα τραυματισμών αλλά και έλλειψης φυσικής κατάστασης να τον συνοδέυουν μόνο εύκολο δεν είναι το έργο εύρεσης νέου club για τον Ολλανδό ο οποίος όμως δηλώνει σίγουρος πως πρέπει να του δοθεί ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του μέσα στις τέσσερις γραμμές

Οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να έχω μερικά λεπτά για να μπορέσω να αποδείξω τι αξίζω. Χρειάζομαι μια ομάδα, που θα τολμήσει να κάνει δουλειά μαζί μου. Στη συνέχεια θα είναι στο χέρι μου να αποδείξω τον εαυτό μου»

«Προτιμώ να μείνω στην Ολλανδία τώρα. Σε ποια ομάδα; Δε με νοιάζει. Θέλω μόνο να παίξω ποδόσφαιρο, να περάσω καλά και να δείξω τι μπορώ να κάνω ακόμη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button