Μπάσκετ

Θέλει να φέρει Πιτίνο ο Παναθηναϊκός, στο τραπέζι του Πρίφτη

Τον διάδοχο του Αργύρη Πεδουλάκη ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος –όπως αναμενόταν- έχει επικεντρώσει την προσοχή του στον Ρικ Πιτίνο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport έχουν υπάρξει ήδη επαφές, με τον Αμερικανό να μην φέρεται αποφασισμένος να αναλάβει άμεσα μια τέτοια αποστολή.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει τα ρέστα του για την επιστροφή του Αμερικανού, ο οποίος όμως είναι σκεπτικός να αφήσει την οικογένειά του για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι την ίδια στιγμή οι άνθρωποι του τριφυλλιού είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν και άλλες λύσεις. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι εκείνο του Δημήτρη Πρίφτη. Εργάζεται από το 2017 στην Ουνίξ Καζάν αλλά ενδεχομένως να μην έλεγε «όχι» σε μια πρόκληση σαν αυτή του Παναθηναϊκού.

Και το 2014 είχε αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να είναι ο επικεφαλής και το τριφύλλι να κατακτά τον τίτλο. Εάν αποφασίσουν οι πράσινοι να στραφούν στη λύση του Πρίφτη τότε θα πρέπει να βρεθεί και μια φόρμουλα για να «σπάσει» το συμβόλαιο του με την ομάδα του Καζάν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button