Μπάσκετ

Θέλει να παίξει Ευρώπη από φέτος το Μαρούσι!

Το Μαρούσι έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με την ομάδα των βορείων προαστίων να έχει κάνει επαφές για να αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup.

Η σεζόν που έρχεται αναμένεται να είναι διαφορετική από τις άλλες στο Μαρούσι. Η ομάδα των βορείων προαστίων ήρθε για να… μείνει στα μεγάλα σαλόνια και το δείχνει εμπράκτως. Ο Νίκος Βετούλας έχει ήδη σηκώσει μανίκια, με την ομάδα του να έχει αποκτήσει ήδη τους Ελβάρ Φρίντρικσον, Τζόναθαν Στόουβ και Ισμαέλ Σανόγκο, ενώ προ των πυλών βρίσκεται ο Γιάννης Καρακώστας, που έκανε εκπληκτική σεζόν στην Elite League.

Την ίδια ώρα στο ρόστερ θα παραμείνουν τόσο ο Χάρης Γιαννόπουλος και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, όσο και οι Ορφέας Στασινός, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, με την ομάδα του Αμαρουσίου να στοχεύει στο βήμα παραπάνω την ερχόμενη σεζόν.

Για να το πετύχει αυτό άπαντες γνωρίζουν πως θα πρέπει να υπάρχει και ευρωπαϊκή παρουσία. Έτσι, οι ιθύνοντες την ομάδα έχουν κάνει ήδη σημαντικές επαφές με το FIBA Europe Cup προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να βρεθεί στη διοργάνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας και να μπορέσει να αναπτυχθεί περαιτέρω.

Στις τάξεις της ομάδας των βορείων προαστίων είναι αισιόδοξοι για την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας, καθώς ξέρουν πως με παρουσία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα μπορέσουν να κάνουν βήμα παραπάνω, σε όλα τα επίπεδα, αλλά και να αποκτήσουν παίκτες με μεγαλύτερο κίνητρο και ακόμα μεγαλύτερη αξία. Για την ώρα υπάρχει αναμονή για την απόφαση της FIBA, με τις επόμενες μέρες να είναι σημαντικές για την έκβαση της υπόθεσης.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως ο σχεδιασμός δεν θα αλλάξει σε περίπτωση μη απόκτησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, με το Μαρούσι να έχει θέσει τον πήχη ψηλά και να χτίζει μια ομάδα ικανή να βρεθεί ακόμα και στην εξάδα της βαθμολογίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button