Ποδόσφαιρο

Η Super League «θυμάται» τι συνέβη σαν σήμερα (09/11)

Στο καθιερωμένο «Σαν σήμερα» λόγω της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την ίδρυση της Α’Εθνικής, η διοργανώτρια Αρχή παρουσίασε τα όσα έγιναν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Δείτε αναλυτικά:

1980

Ο Πανιώνιος δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα και όταν τον επισκέπτεται ο φορμαρισμένος Πανσερραϊκός γίνεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι, αφού οι Σερραίοι σκοράρουν πρώτοι, ο Πανιώνιος το γυρίζει σε 3-1, αλλά τελικά ο Πανσερραϊκός παίρνει τη νίκη με 4-3 (35’ σουτ Γραβάνης, 36’ σουτ Κρητικός, 48’ σουτ Μαυρίκης – 23’ σουτ Πανταζής, 54’ κεφαλιά Παπαδημητρίου, 73’ σουτ Γεωργιάδης, 75’ σουτ Παπαδημητρίου).

1985

Στο κατάμεστο «Σπύρος Λούης» ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνει τη φόρμα του και επικρατεί του Ολυμπιακού με 2-1, χάρη σε δύο γκολ του Δημήτρη Σαραβάκου (26’ σουτ, 75’ σουτ), τα πρώτα του στο πρωτάθλημα εναντίον των «ερυθρόλευκων». Ο Ολυμπιακός έχασε ένα πέναλτι με τον Μίλος Σέστιτς, ενώ με ένα άλλο του Νίκου Αναστόπουλου στο 90’ μείωσε το σκορ.

2002

Το τελευταίο ντέρμπι που γίνεται στο «Νίκος Γκούμας» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό δεν έχει τελικά νικητή, 1-1 (44’ σουτ Νικολαϊδης – 30’ σουτ Τζόρτζεβιτς). Ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού κάνει ο Σλοβένος Σρέτσκο Κάτανετς, που έμεινε ακριβώς τρεις μήνες στην ομάδα.

2003

Ακράτητος και ΑΕΚ βρίσκονται αντιμέτωπες στο «Γιάννης Παθιακάκης», που και η ΑΕΚ χρησιμοποιεί ως έδρα. Οι τυπικά γηπεδούχοι αιφνιδιάζουν και προηγούνται νωρίς με 2-0 (3’ σουτ Σκούφαλης, 14’ σουτ Ηλιόπουλος), η ΑΕΚ ισοφαρίζει πριν τελειώσει το ημίχρονο (26’ σουτ Λυμπερόπουλος, 35’ αυτογκόλ Μπλέτσας), για να γίνει καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο και να ανεβάσει το σκορ στο 2-7 (52’ σουτ Λυμπερόπουλος, 57’ σουτ Λάκης, 64’ κεφαλιά Λυμπερόπουλος, 76’ σουτ Κωνσταντινίδης, 90’ σουτ Ναλιτζής).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button