Ποδόσφαιρο

Η χρυσή αλλαγή και το δις εξαμαρτείν

Στους δύο τελευταίους αγώνες ο Δημήτρης Σπανός είχε ένα κρυφό χαρτί, που άλλαζε τη ροή των ματς. Έτσι ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει του Εργοτέλη αλλά και να αποσπάσει έναν βαθμό χρυσάφι με την Παναχαϊκή

Ο λόγος για τον Μάρκο Ντούνη που και στους δύο πρόσφατους αγώνες της ομάδος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ενδεικτικό είναι πως και στα δυο παιχνίδια που μπήκε ως αλλαγή ο Ντούνης, η ομάδα είτε βρίσκονταν πίσω στο σκορ όπως συνέβη χθες, είτε προσπαθούσε να πετύχει κάποιο γκολ όπως έγινε στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας. Μάλιστα κοινή συνισταμένη των δύο αγώνων είναι η άσχημη εικόνα της ομάδος στα πρώτα ημίχρονο.

Ο κόουτς του Άρη βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να αποδώσει επιθετικά στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων αυτών έκανε την ίδια κίνηση που άλλαξε τη ροή των δύο αγώνων. Πέρασε δηλαδή στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου τον Μάρκο Ντούνη στη θέση του Μπάμπη Παυλίδη με παράλληλη μετατόπιση του Βαγγέλη Πλατέλλα στον άξονα πίσω από τους επιθετικούς σε ελεύθερο ρόλο.

Ο ρόλος του 10αριού μάλιστα δείχνει να ταιριάζει απόλυτα στο Βαγγέλη Πλατέλλα, που με την τεχνική του κατάρτιση, την ταχύτητα του αλλά και τις σωστές μεταβιβάσεις του μπορεί να ανεβάσει την επιθετική πίεση της ομάδος. Ακόμη ο Μάρκος Ντούνης αγωνίζεται στη φυσική του θέση στα πλάγια της επίθεσης, με την ομάδα να κερδίζει σε δύναμη από την πλευρά του.

Το δις εξαμαρτείν λοιπόν φρόντισε να το διορθώσει ο ίδιος ο κόουτς του Άρη που διάβασε με καθαρό μυαλό το παιχνίδι και έκανε τις κατάλληλες κινήσεις ώστε η ομάδα να φύγει αλώβητη από την Πάτρα. Καθώς ο βαθμός με την Παναχαΐκή είναι κάτι παραπάνω από νίκη και αυτό διότι οι κίτρινοι υπερτερούν και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Αχαιούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button