Ποδόσφαιρο

Η φιλία του Ντικινί με τον Μπεν τον έφερε από την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας στην Ελλάδα!

Ο καλός φίλος και πρώην συμπαίκτης του Νικολάς Ντικινί, Μοχάμεντ Μπεν είναι ο…υπεύθυνος για την μετακόμιση του νυν επιθετικού του Άρη στην Ελλάδα!

Μπορεί ο Νικολάς Ντιγκινί να ήταν πέρυσι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ελληνικού πρωταθλήματος, τα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του Γάλλου όμως δεν ήταν…ιδανικά.

Μετά από τρία χρόνια στην Vannes στην Ligue2 η ομάδα του υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας, όπου έμεινε με την ομάδα του για δυο χρόνια ακόμη.

Στην συνέχεια μετακόμισε στην Poire-Sur Vie όπου έμεινε για μια ακόμη διετία, και πάλι πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάπου εκεί πέρα ο νυν επιθετικός του Άρη αποφάσισε ότι δεν γίνεται άλλο να βρίσκεται στις χαμηλές κατηγορίες της Γαλλίας χωρίς προοπτική να βρεθεί στην Ligue1.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν ήρθε ένας πιτσιρικάς από τα νησιά Καμόρες και συμπαίκτης του στην Vannes, ο Μοχάμεντ Μπεν που είχε συστηθεί στο Ελληνικό κοινό ως παίκτης της Βέροιας.

Ο Μπεν τότε τον συνέστησε στον μάνατζερ του, ο Ντιγκινί όντας αποφασισμένος για μια αλλαγή είπε το “ναι” στον Πανθρακικό, μετακόμισε στην Ελλάδα όπου μπόρεσε να νιώσει άνετα και να αποδείξει την πραγματική του αξία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button