Ποδόσφαιρο

Η υπόθεση Μπάργκαν

Μετά από 2 χρονια ο Κεναν Μπαργκαν αποτελεί παρελθόν από τον  Άρη. Ο Πάκο Ερερα  ενημέρωσε τον 29χρονο ποδοσφαιριστή πως δεν τον υπολογίζει εν όψη της νέας σεζόν και του έδωσα 10 ήμερη άδεια προκειμένου να αναζήτησει νέα ομάδα.

Ο Κεναν Μπαργκαν είναι αδιαμφισβήτητα ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα και τεχνικά χαρακτηριστικά.  Μάλιστα είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι την περασμένη περίοδο τον επέλεξαν και για αρχηγό!!

Η πορεία του Μπαργκαν στον Άρη ήταν περιπετειώδης καθώς βρέθηκε πολλές φορές στην πόρτα της εξόδου για λόγους κυρίως εξωαγωνιστηκης συμπεριφοράς. Ιδιαίτερα την περσινή χρονιά οταν και ο Δημήτρης Σπανός ζήτησε από τον Μπαργκαν να προπονείται μόνος του.

Με τον Νίκο Αναστοπουλο δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα σε θέματα πειθαρχίας, αφού ο Αλενατορε δεν ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα για τέτοια ζητήματα. Τα πράγματα άλλαξαν με την έλευση του Δημήτρη Σπανού αλλά και του Παύλου Μυροφοριδη. Οι δύο άντρες έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα πειθαρχία. Έτσι η συμπεριφορά του Μπαργκαν τους οδήγησε να θέσουν τον 29 χρόνο επιθετικό εκτός ομάδος αλλά να του δώσουν λίγο καιρό αργότερα τη δεύτερη ευκαιρία.

Φέτος η χρονιά  άρχισε με καλούς οιωνούς για τον πρώην αρχηγό του Άρη, αφού ο Πάκο Ερερα τον συμπεριέλαβε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Κεναν υποσχέθηκε ότι θα αλλάξει και θα γίνει επιτέλους επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ωστόσο δεν μπόρεσε να πείσει τον 64 χρόνο προπονητή και έτσι βρέθηκε εκτός ομάδος.

Το σίγουρο είναι πως ο Άρης έδωσε ευκαιρίες στον ποδοσφαιριστή, τις οποίες όμως ο Μπαργκαν δεν αξιοποίησε αλλά και πως ο Πάκο Ερερα είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει κρούσματα που θα διαταράξουν το κλίμα στα αποδυτήρια.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button