Ποδόσφαιρο

Η… τριών χρονών Σότσι που ρίχνει λεφτά και δεν πρέπει να υποτιμηθεί

Το YellowRadio.gr παρουσιάζει την νεότερη ομάδα της διοργάνωσης, που είναι όμως πολύ πιο επικίνδυνη από πολλές άλλες «δυνατές».

Με την διάλυση της Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, ιδρύθηκε η ομάδα της Σότσι (στην ομώνυμη πόλη) η οποία μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί στην Ρωσία.

Φέτος πήρε την τέταρτη θέση αφήνοντας πίσω της παραδοσιακές δυνάμεις όπως η ΤΣΣΚΑ και η Ντιναμό Μόσχας και έφτασε έως τους προημιτελικούς του κυπέλλου όπου αποκλείστηκε από την Λοκομοτίβ Μόσχας (1-3).

Πρωταγωνιστής της φέτος ήταν ο Christian Noboa, που έχει έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Φέτος ο Λατίνος χαφ είχε 12 γκολ και 7 ασίστ σε 27 παιχνίδια. Σε ένα ιδιαίτερο στατιστικό, μόλις μία φορά η ομάδα του έχασε όταν εκείνος είτε σκόραρε είτε έδωσε ασίστ.

Ακόμη η Σότσι τα έχει «σκάσει» για αρκετούς έμπειρους και διεθνείς Ρώσους όπως ο Zabolotnyi, ο Yusupov και ο Tsallagov. Προπονητής της ομάδας είναι ο Fedotov ο οποίος στα 56 του είναι για πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button