Ποδόσφαιρο

Η τρέλα για τον Άρη, η έπαρση της κιτρινόμαυρης σημαίας και η αισιοδοξία πως φέτος η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα

Στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Φάνης Δρουγαλάς, ιδιοκτήτης του beach bar στην Ολυμπιάδα που έγινε γνωστός από την… καθημερινή έπαρση της σημαίας του Άρη.

Ο Φάνης, γνωστός στην περιοχή για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του, καθημερινά και για όλο το καλοκαίρι κάνει έπαρση της σημαίας του Άρη συνοδευόμενη από γνωστά συνθήματα της ομάδας (θυμηθείτε εδώ)

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα;

Έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο με το video.

Κάθε μέρα αυτό γίνεται, το πρωί η σημαία του Άρη ανεβαίνει και το βράδυ γίνεται η υποστολή. Βάζω μερικές φορές και διάφορα συνθήματα.

Μίλησε μας λίγο για εσένα.

Είμαι στα 58 και είμαι Άρης από τα γεννοφάσκια μου. Ξεκίνησα από τον κεντρικό του Super 3 πριν αρκετά χρόνια όταν ξεκίνησε. Κατάγομαι από εδώ.

Αληθεύει πως η περιοχή εκεί είναι «κιτρινόμαυρη»;

Ισχύει πως εδώ και στις γύρω περιοχές είμαστε αρκετοί. Ειδικά εδώ στην Ολυμπιάδα έχει πολλούς γιατί πριν το ’60 είχαμε έναν δάσκαλο στο δημοτικό που έπαιζε μπάσκετ στον Άρη, δεν μπορώ όμως να θυμηθώ το όνομα του. Να φανταστείς όταν εγώ πήγαινα δημοτικό είχαμε τις παλιές ξύλινες μπασκέτες στο σχολείο.

Πριν τον κορωνοϊό να φανταστώ δεν έχανες ματς του Άρη. Είσαι ποδοσφαιρικός ή μπασκετικός;

Σε όλα! Πήγαινα και εκτός ειδικά εποχή Γκάλη στην Ισπανία κτλ, σε όλα!

Πως ήταν η κατάσταση εκεί;

Δύσκολα ήταν, δεν είχαμε πολύ κόσμο ειδικά ξένοι που έρχονταν συνέχει τα προηγούμενα χρόνια.

Πως βλέπεις την ομάδα;

Αυτό που γίνεται φέτος δεν έχει ξανά γίνει στην ιστορία του Άρη, τόσο σοβαρή δουλειά. Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται για όλο αυτό, ο Χαριστέας σε συνδυασμό με τον πρόεδρο, πάντως γίνεται πολύ καλή δουλειά. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, δείχνει ότι πηγαίνουμε για πολύ καλά πράγματα. Μακάρι να μην διαψευστούμε.

Ο Άρης πρέπει να κοιτάει φέτος πιο ψηλά.

Ακριβώς και πρωτίστως να μπει στους ομίλους του Europa League για να ενισχυθεί και οικονομικά που επίσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Με τον Δρογαλά τον ποδοσφαιριστή έχεις κάποια συγγένεια;

Πρέπει να έχω ναι, γιατί ο παππούς μου ήταν από την Νιγρίτα από εκεί που είναι και ο Δρογαλάς, δεν είμαι όμως σίγουρος γιατί ο παππούς μου ήρθε πολύ νέος στην Θεσσαλονίκη. Θυμάμαι όμως τον παίκτη, να φανταστείς το πρώτο ματς του Άρη που πήγα και είδα ήταν το Άρης-Βύζας 5-2 το 1962, εμείς φορούσαμε θαλασσί φανέλες γιατί οι αντίπαλοι φορούσαν κίτρινα. ΄

Έχεις κάποια έντονη ανάμνηση;

Αν σκεφτώ από τα πιο πρόσφατα, σίγουρα θα πω το 4-2 μέσα στο Χαριλάου με τον ΠΑΟΚ, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, ήταν το κάτι άλλο.

Θα πάρεις για την φετινή σεζόν διαρκείας;

Εννοείται και θέλω να προτρέψω και όλους τους Αρειανούς, πραγματικά είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Φέτος ο πρόεδρος θέλει στήριξη και εμείς θα του την δώσουμε.

Ποιο είναι το μήνυμα σου προς όλους τους φίλους του Άρη;

Άρη Θεέ τρελαίνομαι!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button