Απόψεις

Η τιμή που αρμόζει στον Αρειανό Πατέρα

Με αφορμή την ημέρα του Πατέρα που μπορεί να μην.. γιορτάζετε όσο αυτή της Μητέρας, θέλαμε να αποδώσουμε την τιμή που αρμόζει στον Αρειανό Πατέρα..

Αυτός που θα τρέξει με το που γεννηθείς στην μπουτίκ ή σε κάποιο σύνδεσμο να αγοράσει τα πρώτα σου κίτρινα ρούχα..

Είναι αυτός που θα σου διδάξει τα.. πρώτα Αρειανά μαθήματα, από αυτά που δεν μπορείς να «ξεφύγεις», εκείνα που θα σε μπολιάσουν με τα πιο μεγάλα συναισθήματα στο μέλλον.

Αυτός που μόλις μεγαλώσεις λίγο θα σε πάρει από το χέρι και θα περάσετε μαζί το κατώφλι του Χαριλάου και θα δακρύσει, χωρίς να το δείξει, από την συγκίνηση..

Όταν περνάει ο καιρός και πλέον μετακινήθηκες στα πέταλα, αυτός θα μείνει εκεί, στην 2 ή στην 7, «ποδόσφαιρο να βλέπουμε αγόρι μου».

Εκείνος όμως σου δίδαξε ότι είναι κύριο μέλημα μας να σώσουμε αυτό το σωματείο, έβαλε πλάτη, έχεις βρει στο σπίτι εξάλλου τις μετοχές, τις οικονομικές ενισχύσεις, τα καρτελάκια διαρκείας, χρόνια πριν γεννηθείς.

Σου έμαθε τον Γκάλη και τον Γιαννάκη, σου έδειξε τον Κούη, έτρεξε να σε βγάλει φωτογραφία με τους «αστέρες» της ομάδας και φούσκωνε από χαρά..

Ήταν εκεί στα πρώτα σου συνθήματα και στα μάθαινε, χωρίς.. βρισιές, όσο ήσουν μικρός.

Γέρασε όμως και τώρα τον παίρνεις εσύ, αγκαλιά από τους ώμους, να δείτε την Αρεινάρα να παίρνει εκδίκηση για τα όνειρα μας.. Για τον πάτερα, για τον γιο, για όλους και όλες πιστούς στην Αρειανή ιδέα..

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο offside24.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button