Ποδόσφαιρο

Η σύνδεση της πρόσληψης Τερζή με ενδεχόμενη β’ ομάδα από τη φετινή σεζόν

Η σχέση Άρη και Απόστολου Τερζή είναι… αγάπης, με τον τελευταίο να επιστρέφει μετά από 10 μήνες στην ομάδα.

Όπως ανακοίνωσε χθες η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ «Ο 50χρονος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ19, η οποία τη Δευτέρα (26/07) θα κάνει την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών ξεκίνησαν με αφετηρία το ενδεχόμενο δημιουργίας β’ ομάδας από τον Άρη. Το να συμμετέχουν οι κιτρινόμαυροι στη Super League 2 ήταν κάτι που το ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας. Γι’ αυτό και συζήτησαν με τον κ. Τερζή. Τελικά λόγω των κανονισμών η δημιουργία δεύτερης ομάδας δεν προχώρησε, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει την Κ19, έχοντας και τη γενικότερη εποπτεία των ακαδημιών του Άρη, ενώ γενικός αρχηγός παραμένει ο Πάνος Αλεξιάδης.

Δεν αποκλείεται πάντως με πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα, κάποιες ομάδες της Super League 2 να μην μπορέσουν να εξασφαλίσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μη καλύπτοντας τις προϋποθέσεις. Σε αυτό το σενάριο μπορεί να μπει και 5η και 6η ομάδα από την Super League 1 με ομάδα Β’ και ο Άρης είναι πάντα έτοιμος για κάτι τέτοιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button