Ποδόσφαιρο

Η σκέψη της Φενέρμπαχτσε για αποχώρηση και η La Liga

Στη Φενέρμπαχτσε δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της αποχώρησης από το τουρκικό πρωτάθλημα

Μετά από εκείνο το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Τραμπζονσπόρ και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έχουν γραφτεί απίθανα πράγματα και συνεχίζουν να γράφονται σε καθημερινή βάση. Στον τουρκικό Τύπο υπάρχει σωρεία δημοσιευμάτων όλο αυτό το διάστημα για το μέλλον των «καναρινιών».

Στη Φενέρ θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα τους στις 2 Απριλίου στη Γενική Συνέλευση όπως έκανε γνωστό από χθες (27/3) ο Αλί Κοτς. Στα «καναρίνια» εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν αίτηση να αγωνιστούν σε άλλο πρωτάθλημα.Οι Τούρκοι έγραψαν πως η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να υποβάλλει αίτηση στη βελγική λίγκα, την ολλανδική, τη γαλλική ακόμα και την ισπανική. Με το θέμα ασχολήθηκε και ο Τύπος στην Ισπανία ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί η Φενέρ να λάβει μέρος στη La Liga, διότι η νομοθεσία δεν επιτρέπει σε καμία ομάδα εκτός Ισπανίας να λάβει μέρος στα εθνικά πρωταθλήματα.

Όπως και να ‘χει η Φενέρ τραβάει το θέμα και τις οριστικές της αποφάσεις θα τις πάρει στις 2 Απριλίου. Μοιάζει απίθανο να φύγει από το τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά είναι ένας τρόπος για να πιέσει, διότι έχει παράπονα από την αντιμετώπιση που τυγχάνει στις εγχώριες διοργανώσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button