Ποδόσφαιρο

Η Σάντος επανακυκλοφορεί τη θρυλική φανέλα του Νεϊμάρ

Αυτόν τον χειμώνα ο Νεϊμάρ έκανε τη μεγάλη επιστροφή στη Σάντος, αν και προς το παρόν ελάχιστα έχει βοηθήσει τον σύλλογο, καθώς ο πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε γι΄ άλλη μια φορά στα… πιτς.

Ακόμα κι έτσι, πάντως, Νεϊμάρ έχει ήδη σκοράρει 3 φορές κι έχει δώσει 3 ασίστ σε 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά οι «αλβινέγκρος» τρίβουν τα χέρια τους, και πως να μην το κάνουν αφού η επιστροφή του «Νέι» έχει μεγάλο αντίκτυπο στις πωλήσεις εισιτηρίων και φανέλας.

Η διαδικτυακή πύλη UOL αποκάλυψε μάλιστα ότι η Σάντος κάνει τα πάντα για να επανακυκλοφορήσει την θρυλική μπλε εμφάνιση που φορούσε ο Βραζιλιάνος άσος και η οποία έγινε διάσημη μεταξύ 2012 και 2013.

Ο κατασκευαστής εξοπλισμού Umbro συμφώνησε να την επανακυκλοφορήσει, εμπνευσμένος από το μοντέλο της Nike εκείνης της εποχής. Προς το παρόν όμως η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη οριστεί.

Το σίγουρο είναι ότι η Σάντος σκοπεύει να δημιουργήσει μια μικρή περιουσία από την πώληση της φανέλας. Ο σύλλογος έχει ζητήσει να παραχθεί σε πολύ μεγάλες ποσότητες, επειδή πιστεύει ότι «αυτή η υπέροχη φανέλα θα πουληθεί σαν τρελή», όπως ανακοινώθηκε από πηγή του συλλόγου στην UOL.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button