Διεθνή

Η Ρεάλ κάνει κουμάντο! «Πήρε» τον… Super τελικό Ευρώπης

Πανάξια «βασίλισσα» της Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία της -και συνεχόμενη- η Ρεάλ Μαδρίτης, που νίκησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 στον τελικό του Super Cup Ευρώπης που διεξήχθη στα Σκόπια.

Δεν αφήνει ευρωπαϊκό τίτλο να… πέσει κάτω η Ρεάλ του Ζιντάν! Τον περασμένο Ιούνιο οι Μαδριλένοι έγιναν η πρώτη ομάδα που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, κάτι που είχε πετύχει 27 χρόνια πριν η Μίλαν (1989, 1990) και το βράδυ της Τρίτης έκαναν το «νταμπλ» -μετά τους «ροσονέρι»- και στο Super Cup Ευρώπης.

Στον αγώνα που έγινε στο «Filip II» των Σκοπίων οι «μερένγγες» επιβλήθηκαν με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μπαίνει αλλαγή στο 83΄- και ξεκινούν τη σεζόν 2017/2018 με το πρώτο τρόπαιο.

Παράλληλα, ο Ζινεντίν Ζιντάν -μετά τον Αρίγκο Σάκι- έγινε ο δεύτερος προπονητής στα χρονικά με δύο διαδοχικές κατακτήσεις Super Cup Ευρώπης.

Ο Κασεμίρο, από οριακή θέση οφσάιντ στο 24′, άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ, που φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς στο 52΄με το πανέμορφο γκολ του Ίσκο. Εννέα λεπτά μετά οι πρωταθλητές Ισπανίας «άγγιξαν» το 3-0, αλλά το σουτ του Μπέιλ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και αμέσως μετά η μπάλα… τους τιμώρησε.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Λουκάκου και να δώσει ξανά ενδιαφέρον στον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να πιέσει και να ισοφαρίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ενδεκάδες:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Ισκο (75΄Λούκας), Μπέιλ (74΄Ασένσιο), Μπενζεμά (83΄ Ρονάλντο)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Βαλένσια, Μάτιτς, Ερέρα (56΄Φελαϊνί), Πογκμπά, Μχιταριάν, Λίνγκαρντ (46΄Ράσφορντ), Λουκάκου

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button