Ποδόσφαιρο

Η πρώτη φετινή αποστολή του Βόκολου και η πιθανή 11άδα για Χαριλάου

Η Λαμία παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά με νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (1-2) και ισοπαλία στην «OPAP Arena» απέναντι στην ΑΕΚ (1-1), στη συνέχεια ήρθαν τρεις ήττες και ένα «Χ».

Όλα αυτά έφεραν και την απόλυση του Μαρίνου Σατσιά, ο οποίος πάντως είχε να διαχειριστεί ένα ρόστερ με παίκτες χαμηλότερου επιπέδου από την περσινή ομάδα. Η δουλειά του πάντως φάνηκε, αλλά δεν έφτανε για τη διοίκηση, η οποία αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Λεωνίδα Βόκολο.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι γνώριμος στους «κυανόλευκους», τους χάρισε μια ιστορική στιγμή με την είσοδο στην εξάδα την περασμένη σεζόν αλλά φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Στην πρώτη του αποστολή μετά την επιστροφή του, ο Βόκολος δεν συμπεριέλαβε τους Βλαχομήτρο και Φουρτάδο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Βιτλής, Σιόβας, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μέκιτς, Μπίκοβ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Γκίντο, Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Κάπως έτσι λοιπόν ο Βόκολος καλείται να σχηματίζει μια πρώτη 11άδα που σκοπό θα έχει αρχικά το μηδέν και από κει και πέρα ότι καταφέρει να πάρει στο Χαριλάου. Για το λόγο αυτό μια πιθανή 11άδα είναι η εξής σε διάταξη 4-2-3-1: Κόστιτς, Ενρίκες, Κορνέζος, Λέο, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Νούνιες, Ρινγκ, Γκίντο, Μέκιτς – Σιμόνι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button