Μπάσκετ

Η πρόταση Ψηφίδη και η απάντηση Γουλιέλμου “Ο Άρης διοικείται με λεφτά, όχι με ρεφενέ…”

Ότι έγινε πρόταση στον Δημήτρη Γουλιέλμο να παραδώσει τις μετοχές έγινε γνωστό στην Γ.Σ. του ερασιτέχνη

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Άρη αποκάλυψε πως ο Γιάννης Ψηφίδης του ζήτησε να παραδώσει τις μετοχές, και να βρει ο ΑΣ την διάδοχη κατάσταση.

Ο ίδιος ο Γουλιέλμος τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να ρισκάρει το να βρεθεί ο Άρης για άλλη μια φορά σε μια παλιά κατάσταση, ζήτησε από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη να αποκαλύψει που θα έδινε την ομάδα ενώ τόνισε ότι ο Άρης διοικείται με λεφτά και όχι με… ρεφενέ.

Αναλυτικά: “Ο κ. Ψηφίδης μου είπε να δώσω τις μετοχές για να βρούμε κάποιον εμείς (ο ΑΣ) και να συνεχίσει η ΚΑΕ. Δε θα επιτρέψω πότε να επιστρέψει ο Άρης στην κατάσταση που παρέλαβα. Η ΚΑΕ δεν διοικείται με εξυπνάδα, αλλά με λεφτά. Να μου πει ο ο κ. Ψηφίδης ποια είναι η πρόταση να διοικήσει την ΚΑΕ. Όσοι πιστεύουν ότι θέλουν να διοικήσουν με… ρεφενέ δεν μπορούν σοβαρά να το υποστηρίξουν. Έχω δώσει τη ζωή μου για τον Άρη. Βάζω και δεν παίρνω. Έχοντας περάσει όλο αυτό, δε θα ξανασυμμετάσχω σε καμιά προσπάθεια επαναφοράς του Άρη στην πρότερη κατάσταση. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να διοικήσουν με τα δικά μου λεφτά, αυτά είναι αστειότητες, είτε με ρεφενέ, δεν μπορώ να τα λάβω σοβαρά υπόψιν μου αυτά”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button