ΔιεθνήΜπάσκετ

Η πρόταση του Κιούμπαν για την επανέναρξη

Ο Μαρκ Κιούμπαν έκανε την δική του πρόταση για την επανέναρξη της σεζόν.

Το ΝΒΑ εξακολουθεί να ψάχνει πλάνο επανέναρξης της σεζόν, έχει πέσει στο τραπέζι ακόμα και πρόταση για playoffs χωρίς περιφέρειες στην λογική 1-16. Ο Μαρκ Κιούμπαν πήγε λοιπόν το πράγμα ένα βήμα παραπέρα, καταθέτοντας μία ενδιαφέρουσα πρόταση. 

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς ανέλυσε στο ESPN για τις σκέψεις του, προτείνοντας ένα πλάνο που ξεκινάει με την συμμετοχή και των 30 ομάδων της λίγκας, πριν προχωρήσει στο πώς θα διεξαχθούν τα playoffs.

Ο Κιούμπαν λοιπόν πρότεινε μετά το τέλος της κανονικής περιόδου να προκριθούν στα playoffs 20 ομάδες, 10 από κάθε περιφέρεια. Κατόπιν να γίνουν αγώνες ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται στις 4 τελευταίες θέσεις (Νο 17 εναντίον Νο20 και Νο18 εναντίον Νο19) που θα κριθούν είτε στη μία είτε στις δύο νίκες. Στην συνέχεια οι νικήτριες ομάδες να αντιμετωπίσουν τις ομάδας που βρέθηκαν στις θέσεις Νο15 και Νο16 για τις δύο τελευταίες θέσεις στα playoffs και μετά να ξεκινήσει η postseason, με όλες τις σειρές να κρίνονται στις 4 νίκες.

Αυτό θα ήταν δίκαιο και παράλληλα διασκεδαστικό” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κιούμπαν όταν ανέλυε το σκεπτικό του. Μένει να φανεί αν θα ληφθεί υπόψιν όταν παρθούν οι τελικές αποφάσεις .

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button