Ποδόσφαιρο

Η πρόταση του Άρη στον Ματίγια και η προϋπόθεση παραμονής

Ο Άρης έχει εκφράσει την επιθυμία του να ανανεώσει με τον Χαβιέ Ματίγια και το έδειξε έμπρακτα κάνοντας του επίσημη πρόταση, όμως ο Ισπανός έθεσε μια προϋπόθεση.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άγγελος Χαριστέας, έκανε πρόταση στον Χαβιέ Ματίγια για να παραμείνει ο Ισπανός στην ομάδα. Μάλιστα οι συνομιλίες των δυο πλευρών εντάθηκαν τις δυο τελευταίες ημέρες (Δευτέρα και Τρίτη) και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας με σκοπό να καταλήξουν σε συμφωνία. Άλλωστε αυτό θέλουν και οι δυο πλευρές. Έδαφος πρόσφορο υπάρχει, απορρέει και αισιοδοξία.

Η ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΒΗΡΑ

O 32χρονος μέσος θέλει να μείνει στον Άρη, καθώς και η οικογένειά του έχει συνηθίσει στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία δυο χρόνια. Στις συζητήσεις με τον Άγγελο Χαριστέα έθεσε μόνο ένα όρο για να παραμείνει.

Να νιώθει ο ίδιος σημαντικός μέσα στην ομάδα, καθώς στο οικονομικό σκέλος δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερη απόκλιση. Ασφαλώς και καμία ομάδα δεν μπορεί να εγγυηθεί φανέλα βασικού σε παίκτη, αλλά ο Ματίγια θέλει να γνωρίζει εάν θα διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στον Άρη από τότε που πάτησε το πόδι στην ομάδα. Συμφωνία ακόμη δεν υπάρχει, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι δεδομένο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button