Ποδόσφαιρο

Η προϊστορία του Διαμαντόπουλου σε αγώνες Άρη στην Super League

Όπως έγινε γνωστό χθες ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα «σφυρίξει» το Άρης-ΟΦΗ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 αύριο στις 21:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Έλληνας διαιτητής από την Αρκαδία, έχει βρεθεί στον δρόμο των «κιτρινόμαυρων» άλλες τρεις φορές σε αγώνα της Super League 1 και αν και τα αποτελέσματα ήταν ως επί το πλείστον θετικά (2 νίκες και μια ισοπαλία) τα παράπονα προς τον ρέφερι ήταν πολλά και άκρως δικαιολογημένα.

Πρώτο ματς του Άρη στην μεγάλη κατηγορία μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια, αυτό κόντρα στην Λαμία στις 27 Αυγούστου 2018. Ήταν ο διαιτητής που σφύριξε την πρεμιέρα και μια μεγάλη νίκη με 0-3 για τους «κιτρινόμαυρους». Ωστόσο, η διαιτησία δεν ήταν και η καλύτερη, αφού ο Διαμαντόπουλος στο 33′ και ενώ το σκορ ήταν 0-0, ακύρωσε κανονικότατο τέρμα του Γιουνές, καταλογίζοντας ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στον επιθετικό του Άρη.

Επόμενη συνάντηση Άρη και Διαμαντόπουλου ήρθε την ίδια σεζόν στο ίσως καλύτερο αγωνιστικά παιχνίδι για τον Άρη πέρσι, αυτό στο οποίο υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο σπίτι του επικρατώντας με 2-0 στις 2 Μαρτίου 2019.

Ο Διαμαντόπουλος έβαλε ένα λιθαράκι στην τιμητική αυτή ήττα για την Ένωση: Ενώ το σκορ ήταν 0-0, δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Άρη όταν ο Τόσιτς έπιασε δύο φορές την μπάλα με τα χέρια μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Και δεν έφτανε αυτό, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Βέλεθ, ενώ επέτρεψε χωρίς να τιμωρήσει κανέναν, το σκληρότατο παιχνίδι των παικτών της ένωσης. Αποκορύφωμα αυτής της ανέχειας, ήταν η τιμωρία με κίτρινη κάρτα του Ντιγκινί, όταν αυτός διαμαρτυρήθηκε για τις συνεχόμενες κλωτσιές που δεχόταν από τους αντιπάλους του!

Σχετικά με την φετινή σεζόν, ο Διαμαντόπουλος ευθύνεται κατά πολύ για την ισοπαλία που πήρε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι από τον Άρη στις 7 Δεκεμβρίου 2019, όταν υπήρξε αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Στη φάση του πρώτου γκολ του Ατρομήτου, ο Μανούσος υποπίπτει σε επιθετικό φάουλ πάνω στον Βέλεθ πριν η μπάλα μπει στα δίχτυα του Άρη. Ο Διαμαντόπουλος κάνει χρήση του VAR αλλά όλως περιέργως δεν βρίσκει κάτι μεμπτό και κατακυρώνει το γκολ του Ατρομήτου! Προς το τέλος του αγώνα (87′), ανακαλύπτει πέναλτυ του Μπα επάνω σε αντίπαλο του και δίνει στον Ατρόμητο το δικαίωμα να πιστέψει στη νίκη, που ευτυχώς δεν ήρθε αφού ο Φετφατζίδης στις καθυστερήσεις χάλασε τα σχέδια των περιστεριωτών και ίσως και του ρέφερι!

Να σημειωθεί πως ο Διαμαντόπουλος έχει φέτος σφυρίξει σε τρια παιχνίδια του Άρη και έχει κάτσει στο δωμάτιο του VAR σε άλλα τρία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button