Ποδόσφαιρο

Η Πρεσβεία του Καζακστάν βάζει “φρένο” στους οπαδούς του Άρη!

Οι οπαδοί του Άρη είναι γνωστοί για την αφοσίωσή τους στην ομάδα, κι αφού τα 5.000 χιλιόμετρα δε μπορούσαν να τους σταματήσουν, τους σταμάτησε η Πρεσβεία του Καζακστάν.

Πιο συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Άρη ήθελαν να ταξιδέψουν στον πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας τους εναντίον της Αστάνα για τον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League (22/07).

Οι οπαδοί του Άρη ήθελαν να κάνουν ένα οδικό ταξίδι στο Καζακστάν (το οποίο μετ’ επιστροφής ξεπερνά τα 10.000 χιλιόμετρα συνολικά!) αλλά η επικοινωνία με την Πρεσβεία του Καζακστάν στην Αθήνα δεν απέδωσε καρπούς.

Η ενημέρωση που είχαν ηλεκτρονικά, έλεγε πως δε θα γίνουν δεκτοί στη χώρα του Καζακστάν λόγω των εκτάκτων μέτρων για τον COVID-19 μετά την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων που είχε η χώρα, (τα οποία έχουν ισχύ ως και τις 31/12/2021) τα οποία προβλέπουν και απαγόρευση εισόδου στη χώρα.

Οι μόνες κατηγορίες ξένων που έχουν το δικαίωμα εισόδου στη χώρα του Καζακστάν είναι οι: διπλωμάτες, οικογενειακά μέλη κατοίκων του Καζακστάν, κάτοχοι άδειας παραμονής στη χώρα και υπάλληλοι από μεγάλες βιομηχανίες.

Από την Πρεσβεία στην Αθήνα, κατέστη σαφές πως οι οπαδοί του Άρη δεν ανήκουν σε μια από αυτές τις κατηγορίες και έτσι δε μπορούν να οργανώσουν και να κάνουν αυτό το ταξίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button