Ποδόσφαιρο

Η πιθανή 11άδα του Παναιτωλικού κόντρα στον Άρη

Ο Παναιτωλικός, θέλει να αφήσει πίσω του τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και πρώτα απ’ όλα τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Γκάμπριελ Σούρερ, είναι η ουραγός της Stoiximan Super League, με δυο βαθμούς τους οποίους απέσπασε, από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανσερραϊκό.

Το σύνολο του Αργεντινού προπονητή, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τον Σεμπάστιαν Μλάντεν, τον Μιχάλη Μπακάκη αλλά και τον Άγγελο Τσιγγάρα, ενώ αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο Χουάν Γκρατερόλ που απουσίασε από την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής, αλλά και ο νεοαποκτηθείς, Χάρης Μαυρίας που δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του.

Στην αποστολή της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχουν οι: Καπίνο, Οικονόμου, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας και Μπαλντασάρα.

Με τις απουσίες αλλά και τις προσθήκες μια πιθανή 11άδα για τον Παναιτωλικό είναι η εξής: Καπίνο, Μαυρίας, Οικονόμου, Μαλής, Λιάβας, Τορεχόν, Μπαλντασάρα, Ντίας- Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέδρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button