Ποδόσφαιρο

Η πιθανή εντεκάδα στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Άρης αύριο (15:00) θα φιλοξενηθεί στην Λάρισα (Αλκαζάρ) από τον Απόλλωνα για το πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλική πόλη και αυτοί είναι: Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Καπνίδης, Ντούνης, Λώττας.

Το αρχικό σχήμα δεν θα έχει και πολλές αλλαγές, αυτοί που πιθανόν αναμένεται να ξεκινήσουν στον αυριανό αγώνα είναι:

Στο τέρμα: Ο Καντιμοίρης, ο γκολκίπερ του Άρη έχει κερδίσει επάξια την θέση του βασικού αφού μέχρι στιγμής έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο: Ο Ούγκο Σόουζα και ο Γιώργος Δεληζήσης, ένα δίδυμο το οποίο έχει δημιουργήσει μια καλή χημεία με τον έναν να καλύπτει τον άλλον με μεγάλη επιτυχία σε αρκετές περιπτώσεις.

Δεξί μπακ: Ο Μανώλης Τζανακάκης, από την στιγμή που λείπει ο Χρήστος Μπούρμπος, οι 2 που μπορούν να καλύψουν αυτήν την θέση είναι ο Τζανακάκης με τον Νέτο, με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος.

Αριστερό μπακ: Ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο αριστερός οπισθοφύλακας του Άρη έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σπανού, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει και αύριο.

Κεντρικό δίδυμο: Ο Μουμίν με τον Ιντζόγλου είναι αυτοί που έχουν δείξει την μεγαλύτερη σταθερότητα μέχρι στιγμής, και με την ατυχία του Νίκιτς ο οποίος είχε αρκετούς τραυματισμούς, ο Έλληνας κεντρικός φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος να ξεκινήσει και αύριο, δίπλα στον αναντικατάστατο Χουσεΐν Μουμίν.

Στο δεξί άκρο: Ο Βαγγέλης Πλατέλλας, είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης του Άρη και το έχει αποδείξει με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί, οπότε και αύριο αναμφίβολα θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Στο αριστερό άκρο: Εδώ δεν υπάρχει κάτι σίγουρο, ίσως αύριο να ξεκινήσει βασικός ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος έχει πάρει ακόμη μια ευκαιρία από την διοίκηση και το τεχνικό τιμ μετά από το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε, οι επιλογές είναι πολλές, πιθανότητες πολλές έχει να ξεκινήσει ως βασικός και ο Μάρκος Ντούνης, επίσης αν ο Μιλούνοβιτς ξεκινήσει βασικός σε ρόλο 10αριού, τότε το αριστερό άκρο μπορεί να το καλύψει και ο Γιάννης Πασάς.

Επιτελικός μέσος: Εδώ υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Δημήτρης Σπανός θα δώσει την ευκαιρία στον Μιλούνοβιτς και θα τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα πίσω από τον επιθετικό, αν όμως πάει σε κάτι σταθερό και γνώριμο, τότε θα μιλάμε ή για τον Γιάννη Πασά ή τον Μπάμπη Παυλίδη.

Επιθετικός: Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος επάξια έχει κερδίσει την θέση του βασικού, μπορεί να μην σκοράρει συχνά αλλά κάνει αρκετές άλλες δουλειές στο γήπεδο κάτι που φαίνεται να ικανοποιεί τον προπονητή της ομάδας. Βέβαια εδώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να δοθεί η ευκαιρία στον Αντώνη Καπνίδη και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ώστε να προσπαθήσει να δείξει και αυτός ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.

Αυτοί είναι οι πιθανοί έντεκα που θα ξεκινήσουν, μια εντεκάδα που πάνω κάτω δεν έχει πολλές αλλαγές, όπως και να έχει αύριο πριν την σέντρα θα ξέρουμε ποιοι τελικά θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

  1. Ο ζουραρις ειναι ενας ακαδημαικος που δεν ξερει να μιλαει ελληνικα. θυμαμαι μια εκπομπη που ειχε παλια στο κρατικο καναλι δεν καταλαβαινα τιποτα απο οτι ελεγε. το παιζει λογοπλαστης ειναι ενας ψευτοδιαννοουμενος αθεος κομμουνιστης. ζουραρι μη τα βαζεις με τον ΑΡΗ. ολα εδω πληρωνοντα.ι αδελφια μαυριστε τον στις εκλογες!!! οπως και ολους τους αντιαρειανους βουλευτες απο οποιο κομμα κι αν προερχονται. το κακο ειναι οτι και οι δικοι μας σε εισαγωγικα αρειανοι βουλευτες ειναι για το αναθεμα. ΑΡΗΣ σημαινει συγκρουση με το κατεστημενο. αδελφια υπομονη και επιμονη. ερχονται καλες μερες. μας υπολογιζουν μας τρεμουν για αυτο και το κομπλεξ. ζητω ο ΑΡΗΣ!!!αδελφικους χαιρετισμους απο τα κιτρινα Γιαννιτσα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button