Ποδόσφαιρο

Η παρουσίαση του Βόλος – Άρης από τη Superleague

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Superleague 1 παρουσιάζει το παιχνίδι του Άρη με τον Βόλο αναφέροντας μερικά πράγματα για τις δύο ομάδες.

Η ανακοίνωση – προαναγγελία του αγώνα:

Τα διαπιστευτήρια του Βόλου ΝΠΣ στη Super League ήταν παραπάνω από θετικά, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα ξεκίνησε με νίκη 2-1 μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του έμπειρου Πανιώνιου.

Τώρα παίζει το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της πόλης του Βόλου με αντίπαλο τον Άρη.

Η ομάδα του Χουάν Φεράνδο θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά το Πανθεσσαλικό σαν έδρα, ένα γήπεδο που έχουν γίνει 25 αγώνες της Super League ως τώρα, αλλά με τον Ολυμπιακό Βόλου, τη Νίκη Βόλου και μια φορά το Λεβαδειακό γηπεδούχους.

Ο Άρης έχει… ιστορική σχέση με την πόλη του Βόλου, καθώς εκεί έχασε σε μπαράζ από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα το 1980. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φυσικά αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τη νέα ομάδα της πόλης, αλλά με τις άλλες δύο, Ολυμπιακό και Νίκη, έχει να κερδίσει από το 1972 για την Α’ Εθνική!

Και για όλες τις διοργανώσεις από το 1997, όταν για τη Β’ Εθνική είχε επικρατήσει στο «Παντελής Μαγουλάς» 1-0 της Νίκης με γκολ του Λιολίδη. Βέβαια στην πόλη έχει παίξει και γηπεδούχος ο Άρης, ένα ματς πριν από 20 χρόνια, νικώντας τον ΟΦΗ 3-1.

Ο Άρης ξεκίνησε με ισοπαλία στην έδρα του απέναντι στον ΟΦΗ, που προστιθέμενη στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, δείχνει ότι η ομάδα αναζητά να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο.

Από πέρσι μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες εξόδους σε έδρες της περιφέρειας (Ξάνθη, Τρίπολη και Αγρίνιο), ενώ έχασε μόνο στη Λιβαδειά στις έξι τελευταίες εξόδους του στην περιφέρεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button