Ποδόσφαιρο

Η Παναχαϊκή η μόνη άνετη πλέον στην Super League 2

Στη Super League 2 συνεχίζονται τα πλέι άουτ με τρεις αναμετρήσεις των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή στην δεύτερη κατηγορία.

Από τους τρεις αγώνες το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ της Δόξας Δράμας και του Καραϊσκάκη Άρτας, το οποίο είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου».
Το εντυπωσιακό γεγονός της ημέρας είναι ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα τρία ζευγάρια των ομάδων που βρίσκονται αντίπαλοι σήμερα στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν δύο ισοπαλίες !

Παναχαϊκή – Τρίκαλα

Η Παναχαϊκή αε αυτή την αγωνιστική είναι χωρίς βαθμολογικές ανησυχίες , αφού ισοφάρισε την ΑΕ Καραϊσκάκης στο 90 και εξασφαλίστηκε και μαθηματικά, και πλέον θέλει τη σεζόν να την κλείσει με θέαμα και καλό ποδόσφαιρο.

Τα Τρίκαλα για να μείνουν μακριά από τις δύο τελευταίες θέσεις, αναζητούν ακόμα κάποιους βαθμούς.

Οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έκαναν δύο ισοπαλίες με το 1-1 της Πάτρας (17′ σουτ Μπάτροβιτς – 79′ κεφαλιά Ευθυμίου) να γίνεται στην πρεμιέρα.

Απόλλων Λάρισας – ΟΦ Ιεράπετρας

Άλλες δύο ομάδες που ήλθαν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τώρα θα διεκδικήσουν τη νίκη. Ο Απόλλων Λάρισας για να εξασφαλίσει το συντομότερο την απόσταση από τις δύο τελευταίες θέσεις, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας που έχει να ανέβει δύο θέσεις και θέλει να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες. Η Κρήτική ομάδα της ψάχνει ένα απίθανο τρία στα τρία, αλλά μπορεί και αυτό να μην αρκέσει!

Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης

Στο ντεμπούτο που έκανε ο Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο της της Δόξας Δράμας μέσα στη Λάρισα ήταν νικηφόρο, και της έδωσε το πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών από την ΑΕ Καραϊσκάκης, την οποία τώρα υποδέχεται. Η ομάδα της Άρτας πλέον δίνει το παιχνίδι της χρονιάς, σε μια έδρα που φέτος έφυγε με 0-0 και νίκησε 3-2 πέρσι.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 8 Μαΐου (14:45)

Παναχαϊκή-Τρίκαλα

Απόλλων Λάρισας-Ιεράπετα
Δόξα Δράμας-Καραϊσκάκης

Κυριακή 9 Μαΐου (14:45)

Εργοτέλης-Χανιά
Λεβαδειακός-Διαγόρας Ρόδου
Ιωνικός-Ξάνθη

Η επόμενη (26η) αγωνιστική

Σάββατο 15 Μαΐου (14:45)

Απόλλων Λάρισας-Καραϊσκάκης
Ιεράπετρα-Παναχαϊκή
Τρίκαλα-Δόξα Δράμας

Κυριακή 16 Μαΐου (14:45)

Διαγόρας Ρόδου-Ιωνικός
Λεβαδειακός-Χανιά
Ξάνθη-Εργοτέλης

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button