Ποδόσφαιρο

Η ξεκούραση που χρειάζεται και ο απαιτητικός Ιανουάριος

Μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Αθήνα, οι «κιτρινόμαυροι» παίρνουν την άδεια που χρειάζονται και επιστρέφουν για σημαντικούς αγώνες.

Το 2019 «έκλεισε» για τον Άρη με την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό και πλέον οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πάρουν τις απαραίτητες μέρες άδειας για να ξεκουραστούν.

Άλλωστε το πρόγραμμά τους τελευταία ήταν ιδιαίτερα «βαρύ». Το ματς της Πέμπτης με το Βόλο, έπειτα μία μέρα προπόνηση, ταξίδι στην Αθήνα και ντέρμπι είναι… πολύ για τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Πλέον οι «κίτρινοι» θα έχουν λίγες μέρες άδειας για να χαλαρώσουν, ώστε να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους και να επιστρέψουν στην προετοιμασία για τους αγώνες του νέου έτους.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στις 4 Ιανουαρίου για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τέσσερις μέρες μετά, στις 8 του Γενάρη, θα βρίσκεται στη Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για το θεσμό του κυπέλλου, στη φάση των «16».

Στις 11 Ιανουαρίου η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στη Λάρισα, ενώ λίγα 24ωρα αργότερα πάλι τη Ξάνθη για τη ρεβάνς του κυπέλλου, αυτή τη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα… εύκολα θα αργήσουν να έρθουν για τον Άρη καθώς στη συνέχεια έχει ντέρμπι στον Πειραιά με τον Ολυμπιακό (19/1).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button